Antonisen – Rebranding
& Corporate Website

Antonisen vervoert al meer dan 85 jaar strategische goederen. Via zeetransport, lucht of over land is het hun prioriteit om uw missie succesvol en effectief te laten verlopen.

2.573

Website bezoekers per maand

3,5

Min. duurt een gem. website bezoek

73%

B2B Verkeer via desktop

Your mission support

Antonisen heeft in de afgelopen jaren niet stilgestaan. Het bedrijf is gegroeid en de activiteiten zijn divers. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1930 heeft Antonisen zich ontwikkeld tot specialist binnen de logistieke sector. Door de ontwikkeling en groei is het merk enigszins verwaterd en verouderd. De rode draad is qua marketing en communicatie verloren geraakt. Daarnaast dekte de huidige uitstraling niet meer de lading van de diensten die Antonisen aanbiedt. Een mooie uitdaging om te laten zien dat Antonisen de absolute specialist binnen de markt is.

De fundering van een sterk merk

De rebranding van Antonisen is de eerste stap naar een nieuwe (online) fundering. In de rebranding nemen we de belangrijkste pijlers van een merk onderhanden: merkpositionering, identity en de beeldtaal. De onmisbare basis van elk sterk merk. Op basis van verschillende sessies is ons team aan de slag gegaan en hebben we met behoud van de core values een nieuwe fundering voor het merk Antonisen gerealiseerd.

360° Doorvertaald

Als het fundament van een merk staat gaan we snel aan de slag met de 360 graden doorvertaling. Het is erg belangrijk dat jouw merk en boodschap altijd en overal via elk kanaal eenduidig gepresenteerd wordt. Consistentie is de sleutel. Daarbij zijn we voor Antonisen begonnen bij een corporate website waarop niet alleen het verhaal verteld wordt, maar ook aanvragen voor transport gegenereerd kunnen worden. Met een focus op gebruiksgemak en snelheid lanceerden we binnen no time de nieuwe website. Missie geslaagd. 

Een missie voor jouw merk?

Wij gaan deze graag met je aan!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven