Let's Toost --

Branding & E-Commerceplatform

Exclusieve spirits zo bij je thuisbezorgd, voor de echte fijnproevers.

+100

Aanmeldingen nieuwsbrief na 1 dag

+ 2K

Aan omzet binnen 1 dag

984

Bezoekers op 1 dag

Let’s start

Van champagne en likeur, tot bourbon en cognac. En alles wat daartussen zit. Vanuit pure liefde voor exclusieve spirits is Let’s Toost ooit begonnen als exclusieve drankenhandel.

Nu de wereld steeds meer digitaal wordt, werd het tijd voor de volgende stap: ontwikkeling van een online                        e-commerceplatform waardoor de unieke spirits van Let’s Toost niet alleen regionaal, maar in heel Nederland en België te verkrijgen zijn. De markt verbreden en kansen pakken door digitalisering, dat is het idee.

Een bruisende start

Strategie vormt bij Every Day in ieder project het vertrekpunt. Een opdrachtgever stapt met een bepaald doel bij ons binnen, maar hoe we daar gaan komen vraagt om maatwerk. Zo was het startpunt voor Let’s Toost eerst een volledige re-branding op basis van een aangescherpte merkstrategie en –positionering. We hebben de essentie van het merk vertaald naar een stijlvol concept en een aansluitende brandstory die volledig aansluit bij de propositie en doelgroep. De volgende stap was een maatwerk digitale strategie.

Het verschil maken
met een digitale strategie

Een webshop of website is geen doel op zich. Het is een instrument om tot een bepaald doel te komen. Zo ook voor Let’s Toost, namelijk: meer klanten en een breder afzetgebied. Vanuit dit grote doel zijn we op basis van verschillende sessies tot een digitale strategie gekomen waarbij we o.a. kijken naar online doelstellingen, KPI’s, buyer persona’s, de klantreis en de online potentie. Zo kunnen we na de ontwikkeling van het platform gelijk schieten met scherp in onze online marketing campagnes.

Ook voor het oog spat de smaak eraf!

Let’s Toost is er voor de bijzondere momenten. In een wereld waarin we alsmaar doorgaan, spelen zij juist in op de momenten dat je even stilstaat. Even geniet om te herinneren waar het nou echt om gaat. Dat zijn de momenten waarin Let’s Toost iets te bieden heeft. Voor de fijnproevers. Aan ons de uitdaging dat gevoel te vertalen naar de webshop en campagnes. Dat vraagt natuurlijk om fotografie waar de smaken vanaf spatten.

Daarom hebben we samen met onze partners unieke beelden geschoten die in heel het platform en de campagnes centraal staan. Beelden die het gevoel moeten overbrengen van een rust– en genietmoment, waarbij een levensgenieter met smaak graag wat lekkers opentrekt. Waar hij of zij dat lekkers kan vinden? Precies, bij Let’s Toost!

Jouw business ook online?

Start direct met jouw e-commerce platform!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven