Link in bio tool --
Progressive Web App

De online wereld is belangrijker dan ooit. Dat vraagt
om een webapplicatie waarmee jij het beste
uit jouw online content kunt halen.

5.5K

Nieuwe website bezoekers per maand

11%

Conversiepercentage

3.9

Pagina's per sessie

De tool die je doelgroep verbindt met al jouw content

Van één online feed, naar jouw volledige online wereld. Van één kanaal, naar multi-channel. Een webapplicatie waarmee het mogelijk is om al je online content te delen.

Met Linksome deel je alle belangrijke content met één handige link, verzameld in één gepersonaliseerd profiel. Zo maak je het jouw doelgroep makkelijker naar je websites of kanalen te gaan.

Multi language & responsive

De digitale wereld staat nooit stil. En daar hoort een platform bij wat met je mee beweegt, waar je ook bent.

Een tool die wereldwijd gebruikt wordt. Wat je met Linksome kunt, hoe het werkt en hoe je direct aan de slag gaat, wordt op het online platform vertaald in verschillende talen.

Door het responsive en functionele design is de gebruikerservaring optimaal op alle devices: desktop, mobile en tablet.

Persoonlijk in een digitale wereld

Met de verschillende ontwerp functies in Linksome wordt het mogelijk gemaakt een #linkinbio te maken die volledig aansluit op de wensen en stijl van de doelgroep. Foto- en videomateriaal, kleurprofielen, social media kanalen, lettertypen; eindeloze opties om een eigen webpagina te maken met een persoonlijke uitstraling.

Niet alleen uniek, maar vooral heel slim

En dat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel slim. Door een koppeling te maken met externe online marketingtools, wordt alle data – zoals weergaven, kliks en conversies –  gemeten en verzameld in een in-app overzicht. Een slimme conversie booster voor alle social media kanalen.

Het beste halen uit jouw merk?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven