Propylon -- Rebranding,

Webdesign & Campagnes

Propylon is de specialist in arbeidsbemiddeling van bouwkundigen met een specialisatie op kaderfuncties binnen de aannemerij B&U.

5

Plaatsingen binnen 2 maanden

360º

Doorvertaling on- & offline

10K

Bezoekers op de website per maand

Een pro-actieve specialist in de bouwsector

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling. Om van de kennis de kracht te maken zijn ze zich gaan specialiseren in de kaderfuncties binnen de bouw & civiel branche.

Gericht op bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Deze focus bleek een goede keuze, want inmiddels beschikken ze over een netwerk van ruim 450 mooie opdrachtgevers uit de bouwsector.

Propylon denkt vooruit.

Every Day® en Propylon zijn samen aan de slag gegaan met een rebranding. De reden was het feit dat het imago en de uitstraling niet meer aansloten bij het DNA van Propylon.

Vanuit de strategische sessie voor merkpositionering zijn we aan de slag gegaan met een nieuw concept: Denkt Vooruit. Want iedereen wil vooruit. En omdat Propylon weet hoe de markt in elkaar steekt, denken ze graag een stapje verder. Dus niet alleen aan nu, maar ook aan later. Vooruitdenken, om samen vooruit te gaan.

Een sterk merk klopt van voor tot achter

Een sterk merk bestaat uit meer dan alleen een goed verhaal en een onderscheidende positionering. Daarom zijn we ook aan de slag gegaan met een unieke visuele identiteit.

Vanuit de nieuwe positionering, het creatieve concept en de visuele identiteit hebben we tevens een nieuwe beeldtaal ontwikkeld om het verhaal rond te maken. Zo is Propylon als sterk merk herboren en volledig in lijn met wie ze zijn. Modern, fris en kundig.

Een uniek concept vraagt om een uniek webdesign

De online designers van Every Day zijn hier dan ook direct mee gestart. De flowchart, de bestaande funnel van vacatures en de digitale strategie vormden het uitgangspunt. Daarbij staat in het webdesign altijd het doel voorop: een gebruiksvriendelijke, onderscheidende maar vooral converterende website. Een webdesign dat het verhaal van Propylon over brengt, maar wat ook zorgt voor sollicitanten en plaatsingen. Een mooie klus met een mooi resultaat!

Ook toe aan rebranding?

Ga eens met ons team om de tafel!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven