Taxi Stam ----
We zijn er sinds 1954

Al sinds 1954 hét vervoersbedrijf van de Drechtsteden. Taxi stam is meer dan een normale taxirit. Ze bieden zekerheid, mogelijkheden en comfort. Met professioneel vervoer voor doelgroepen in de zorg, WMO, rolstoel, zakelijk, luchthaven, leerlingen en jeugd of particulier.

659

Website bezoekers per maand

360º

Doorvertaling van het merk

3.4

Min. sessie duur door inzet video

Professioneel contractvervoer in stijl.

Sinds de oprichting in 1954 is het familiebedrijf Stam B.V. uitgegroeid tot hét vervoersbedrijf in de Drechtsteden. Duurzaamheid en meegaan met ontwikkelingen is een belangrijke drijfveer.

Om de toekomstambities van deze professionele vervoerder beter uit te dragen gingen wij aan de slag met een re-branding, video, fotografie en nieuwe website.

 

Waar je ook heen wilt. We zijn er.

Je wilt comfortabel vervoer naar je locatie. Op een professionele, prettige manier. Om bij aankomst te horen: we zijn er! Dat is Taxi Stam en het concept wat is geboren uit een aantal strategische – en brainstormsessies.

Het nieuwe concept is doorvertaald naar een modern, kwalitatief merk wat klasse uitstraalt. Want waar je ook heen wilt. Of wat voor vervoer je ook zoekt. Van particulier tot zakelijk, van WMO tot leerlingen, Taxi Stam is er! 

De compleet nieuwe website is er!

Het nieuwe merk verdiend natuurlijk ook een nieuwe website. De plek waar alle doelgroepen terecht kunnen voor aanvragen en meer informatie. In deze concurrerende markt een onmisbare schakel voor het genereren van opdrachten en nieuwe relaties.

Voor deze nieuwe website hebben we ook persoonlijke content geschoten in de vorm van video en fotografie om zo nog beter het verhaal van Taxi Stam over te brengen. Welke dienst van vervoer je ook zoekt, op de nieuwe website kun je het vinden!

Taxi Stam is er! Jij ook?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven