We are ready --

Stripelight hybride zaklamp

Een unieke zaklamp voor first responders. Wereldwijd verkrijgbaar.
Dat vraagt om een unieke identity en een toffe website voor Stripelight.

659

Website bezoekers per maand

360º

Doorvertaling van het merk

3.4

Min. sessie duur door inzet video

Een unieke zaklamp voor first responders

Een hybride zaklamp bestand tegen explosieve, gevaarlijke omgevingen. We kunnen toch wel zeggen dat dit een bijzonder product is. Maar daar houdt het niet mee op.

Stripelight heeft dit product ontwikkeld met een LED lamp en LDG stripe (Laser Diffraction Grating). De eerste lamp in zijn soort die gebruik maakt van een laser.

Minimalistisch en doeltreffend design

Het product is specifiek ontwikkeld voor één doelgroep: first responders. Brandweerlieden en andere getrainde hulpverleners hebben door middel van deze zaklamp een gids door donkere omgevingen.

De elementen waar de zaklamp voor staat, wat het doet, waarvoor het geschikt is vertaald naar een unieke identity en passende website. Minimalistisch en doeltreffend.

Wereldwijd functioneel & responsive

Stripelight is onderdeel van een Amerikaanse Cooperation. Doordat het product internationaal verkocht wordt, moet de website ook overal ter wereld functioneren. Het technische team heeft de website dan ook in verschillende fases getest voor diverse devices en verschillende browsers wereldwijd. Zo kunnen we de beleving van het product en prestatie van de website op ieder platform garanderen.

Een licht schijnen op jouw merk?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven