Vrotech --- Nieuw merk

nieuwe beeldtaal, nieuw platform

Voor passie en expertise in lasermachines en lasertechniek moet je bij Vrotech zijn. Deze ervaren speler is de grootste partner van BRM-lasers in de Benelux en helpen hiermee haar klanten verder in hun productieproces.

20+

Reviews in 1 maand

2

Maanden doorlooptijd

19

Branches actief

Een premium uitstraling voor een premium partner

Vrotech weet alles van lasermachines en lasertechniek en heeft in de jaren een sterk partnership opgebouwd voor BRM lasers in Nederland en België. Als jij je mogelijkheden wilt vergroten of het productieproces wilt versnellen kan een lasermachine de oplossing zijn, ze snijden of graveren super nauwkeurig, besparen in tijd én in afwerking.

Bij een premium dealer hoort een premium uitstraling. Wij ontwikkelden de rebranding, beeldtaal en een gloednieuw online platform.

Vrotech in beeld

Uit de verschillende sessies werd duidelijk dat bij Vrotech de gedrevenheid en kwaliteit ervan af spat. Ze leveren prachtige totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende sectoren. Dit was alleen nog nergens te zien, eeuwig zonde natuurlijk. En een unieke kans voor Every Day om vanuit een re-branding invulling te geven aan een eigen beeldtaal middels film en fotografie.

Na de ontwikkeling van het nieuwe merk en de nieuwe content zijn we direct aan de slag gegaan met een custom online platform waar deze beeldtaal een grote rol speelt in de beleving van de website. In slechts 2 maanden tijd hebben we dit merk de professionalisering gegeven die het verdiend om vanuit hier door te bouwen naar de toekomst.

Jouw merk ook aanpakken?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven