Structureel partnership

--- Intenza

Intenza is een franchiseformule die zich richt op ontwikkelprogramma’s binnen allerlei vakgebieden waarbij vaardigheden en de werking van gedrag centraal staan. Deze specialisten kenmerken zich door humor, concreetheid en een sterke aanpakkersmentaliteit.

130%

Groei website bezoekers

+27

Inschrijvingen franchise ondernemer

1.900

Volgers op Linkedin

Geen eenmalige interventie, maar structurele beweging

Dat is waar Intenza voor staat. Met alle experts binnen verschillende disciplines creëren zij structrurele beweging voor klanten als YER, Rabobank,UWV, SAP, Transavia en Schiphol. Dat doen zij met name door ontwikkelprogramma’s en Incompany trainingen waarbij vaardigheden en gedrag centraal staan. De passie van Intenza ligt in het vergroten van klantimpact, commerciële slagkracht, leiderschap en teamontwikkeling. Intenza heeft Every Day ingeschakeld als creatief digitaal bureau om ook qua marketing structurele beweging te creëren.

Een kloppend totaalplaatje

Intenza is als merk al jarenlang onderweg. In alle diversiteit en verschillende betrokken ondernemers zagen zij de identiteit en marketing steeds meer uiteenlopen. Aan ons als bureau de opdracht hier weer een duidelijke lijn in te brengen. De focus lag in het begin van de samenwerking dan ook vooral op het merk Intenza zelf. Wie zijn ze? Waar staan ze voor? Wat maakt Intenza anders dan anderen? Vanuit verschillende sessies zijn we tot de kern gekomen van het merk. Dat was de basis voor een volledige rebranding en nieuwe corporate website.

Structurele zichtbaarheid en resultaat met campagnes

Na de ontwikkeling van een sterk merkfundament (bestaande uit de branding en de website) zijn we ons direct gaan richten op het leukste van ons vak: resultaten halen en groeien! Op basis van een digitale strategie zijn we aan de slag gegaan met veel verschillende multi-channel campagnes voor verschillende doelgroepen. Deze campagnes zijn met name gericht op naamsbekendheid en leadgeneratie. Met succes, want de resultaten blijven groeien!

Ook structurele beweging voor jouw merk?

Onze experts tonen graag de mogelijkheden.

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven