GinnekenGin.com --

Premium dry gin uit Breda

Een heerlijke frisse premium dry gin met een mix van ingrediënten uit de omgeving van het Ginneken in Breda; het Mastbos, het Markdal en de 'Paarse' Heide.

#2

Silver World Gin Awards

+20K

Website bezoekers na kick-off lancering

42%

Alcoholpercentage in GinnekenGin

Ginneken by name, Gin by nature

Ginneken was vroeger een heerlijkheid (verzameling dorpen) in de Baronie van Breda, sinds 1942 is het een geliefde wijk met een bourgondisch en dorps karakter. In het Ginneken start natuurgebied het Markdal wat helemaal tot aan België doorloopt en ligt het Mastbos, het oudste productiebos van Nederland.

Dat Gin al in de naam Ginneken zat kon geen toeval zijn. Ginneken bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten die stuk voor stuk terug te vinden zijn in de omgeving van deze historische plek.

Ontwikkeling van een website met smaak

Het cleane, minimalistische design van de fles wilden we terug laten komen in de site. Puur, strak en met het product als hero. Een mooie onepager waar beleving en het verhaal centraal staan. Functioneel en makkelijk navigeerbaar.

Dit is pas het beGin

Een platform dat klaar is voor de toekomst. Ginneken won recentelijk een Zilveren Award in London tijdens de World Gin Awards en is bezig Nederland te veroveren. Uiteraard staan wij elke dag klaar om daar ons steentje aan bij te dragen. Cheers!

Ook proeven aan succes?

Onze experts tonen graag de mogelijkheden.

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven