Film & Fotografie

De kracht van sterke beeldtaal

Een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit is de beeldtaal. Beeld en taal hebben beide een eigen kracht. Beelden laten zich niet altijd in woorden uitdrukken. En woorden andersom niet in beeld. Dus als je die twee goed weet te combineren, heb je een ijzersterke beeldtaal in handen. Op basis van de merkpositionering en het concept ontwikkelen we een beeldtaal die het gewenste gevoel van jouw merk over weet te brengen. Niet alleen om jouw verhaal te vertellen, maar ook om op te vallen.

Wat maakt jouw merk sterk?

Spar met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Een onderscheidende beeldtaal
ontwikkelen waardoor je opvalt

Het is natuurlijk de kunst om op te vallen om zo de doelgroep te verleiden voor jou te kiezen. Een goede beeldtaal kan je hierbij helpen.

Het is alleen niet gemakkelijk. Het aantal beelden dat we zien per dag groeit namelijk enorm en blijft maar groeien. Daarom vallen wij bij de ontwikkeling van jouw beeldtaal weer terug op de basis: de merkpositionering, het concept en de visuele identiteit. Dat is wat jouw merk anders maakt. Wij vertalen dit naar een storyboard voor fotografie en video. En dat is wat jouw beeldtaal anders maakt.

Een hogere conversie, een groter bereik en een betere boodschap

Het aantal beelden en video’s die wij tegenwoordig onder ogen krijgen stijgt in een bizar tempo. Door de opkomst van giganten als Netflix, YouTube en Instagram wordt dit alleen maar meer en meer.

Video maakt nu zo’n 84% van het internetverkeer uit. Het is dus niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook niet voor jouw merk. Los van de groei van het gebruik van video is het tevens vele malen effectiever. De inzet van video zorgt voor een hogere conversie, een groter bereik en een betere boodschap (visuele content blijft beter hangen dan bijvoorbeeld tekst).

 

 

Een uniek merkverhaal verdient een unieke beeldtaal

En toch horen wij nog veel te vaak: ‘Dat kunnen toch gewoon stockfoto’s en –video’s zijn?’ Daar zijn wij geen voorstander van. Je hebt als merk zo je best gedaan om je te onderscheiden. En dan is de beeldtaal een verzameling van onpersoonlijke afbeeldingen die iedereen gebruikt.

 

Daar gaat je unieke concept. Daar komt nog bij dat wij echt niet meer geloven dat die man of vrouw met die witte Colgate smile en die duim omhoog echt bij je werkt. Laat staan dat dit werkt bij je doelgroep. En wat betekent dat voor je branding?

 

Een flexibel netwerk van vaste partners

Wij kunnen veel zelf, maar lang niet alles. Daarom werken wij voor de realisatie van fotografie en video samen met een netwerk van vaste partners. Wij weten precies voor welke klus we welke specialist moeten inschakelen. We zoeken dan ook altijd naar een goede match tussen partner en merk. Daarnaast zijn wij als bureau natuurlijk bij het gehele traject betrokken.

 

Van concept en storyboard tot nabewerking en uitrol. Een goede klik met ons creatieve team is voor ons ontzettend belangrijk en we werken dan ook alleen met vaste partners waar we altijd op kunnen bouwen.

Bekijk onze succesverhalen

Even sparren samen?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Het maximale uit jouw merk halen?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven