Activeer jouw doelgroep

Of het nu gaat om gedragsverandering, het genereren van leads of het werven van personeel. Een creatieve communicatiecampagne is de basis.

Wat de doelstelling ook is. Vanuit een doordachte strategie, een sterk creatief concept en de juiste strategische middelenmix ontwikkelen we samen een unieke communicatiecampagne waarmee we jouw doelgroep activeren.

Ik wil een campagne voeren!

Maar waar moet je beginnen? Spar nu met een van onze professionals en je weet binnen 5 minuten hoe jij aan de slag kan.

Neem contact op

Slim campagne voeren door inzet van data, innovatieve tools en de juiste kanalen

Er zijn veel factoren van invloed op het succes van een campagne. Timing, boodschap, strategie, kanalen, doelgroep, budget en niet te vergeten het creatieve concept.

Wij geloven in slim campagne voeren. Niet schieten met hagel, maar schieten met scherp. Door inzet van data, innovatieve tools en de juiste kanalen. Vanuit resultaten optimaliseren en flexibel zijn in de kanalen. Dat is de sleutel tot succes. Wat wil jij bereiken met jouw campagne?

Een goed fundament

De noodzakelijke basis voor elke campagne. Daarom ontwikkelen we eerst een fundament vanuit waar we gericht kunnen gaan activeren. We starten dus met de strategie, het creatief concept en de middelenmix.

 

Meer informatie →

Niet eenmalig, maar continu

Campagne voeren doe je niet eenmalig. Het is een continu proces van analyseren, optimaliseren en aanpassen waar nodig. Daarbij zijn inzicht in data en flexibiliteit noodzakelijk.

 

Meer informatie →

Gedragsverandering

Een langdurig proces met veel kans op weerstand, maar daarmee juist een mooie uitdaging. Op basis van een goed strategisch fundament met oog voor de psychologische werking van gedrag, ontwikkelen we campagnes gericht op gedragsverandering.

 

Meer informatie →

Activatie

Als het fundament er is gaan we activeren! We bepalen focus en ontwikkelen gerichte activaties. Heel gericht benaderen we zo specifieke doelgroepen binnen de campagne.

 

Meer informatie →

Leadgeneratie

Voor veel organisaties is het doel van een campagne zoveel mogelijk leads verzamelen. We ontwikkelen daarom campagnes die de aandacht trekken en snel uit te rollen zijn. Zo genereren we een boost voor de sales van jouw organisatie.

 

Meer informatie →

Personeelswerving

De arbeidsmarkt is een spel van vraag en aanbod. Al jaren staat het aanbod onder druk. De arbeidsmarkt krimpt en kwaliteit is moeilijker te vinden. Hoe zorg je dat jij als organisatie toch het juiste personeel aantrekt?

 

Meer informatie →

Even sparren samen?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven