Webapplicaties

Hard werken is goed, slim werken is beter. Door de inzet van slimme webapplicaties kan je jouw bedrijfsprocessen of dienstverlening een flinke upgrade geven.

Waar moet je bij webapplicaties aan denken? Een portaal voor jouw klanten, inspectietools of een configurator voor jou product bijvoorbeeld. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Digitalisering van jouw business is de volgende stap. Weten hoe jij slimmer kunt gaan werken? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze experts op het gebied van webapplicaties.

Ook efficiënter werken met een webapplicatie?

Hard werken is goed, slim werken is beter vinden wij. Neem eens contact op met één van onze experts.

Neem contact op

Voorsprong door
structurele ontwikkeling

De ontwikkelingen gaan hard. Heel hard. Wanneer je gaat investeren in een webapplicatie wil je natuurlijk niet dat deze na verloop van tijd alweer achter loopt.

Continu doorontwikkelen en innovaties blijven integreren is de sleutel. Zowel voor jouw business als de webapplicatie. Daarom richten wij onze webapplicaties niet alleen schaalbaar en generiek in maar denken we ook pro-actief mee over nieuwe mogelijkheden en integraties.

Een moderne, maatwerk webapplicatie

Wij kunnen innovatieve webapplicaties ontwikkelen omdat wij altijd gebruik maken van de laatste frameworks en technieken zoals Vue, Nuxt en Laravel.

Onze technische experts houden de ontwikkelingen actief in de gaten, want een webapplicatie is net zo goed als zijn technische fundering. Zodoende kijken we dus altijd welke technieken we het beste kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van jouw webapplicatie.

 

Testen, testen en nog eens testen

Test Driven Development staat bij ons hoog in het vaandel. Dit houdt in dat we continu testen en daarna pas ontwikkelen. Deze manier van agile softwareontwikkeling maakt het mogelijk snel aanpassingen te kunnen doen en prestaties van een applicatie te kunnen inzien. Pas zodra de test is geslaagd ontwikkelen we de code en zo zorgen we ervoor dat we uren voor ontwikkeling goed besteden. Hierdoor kunnen we op een efficiënte manier doorontwikkelen en kwaliteit op lange termijn garanderen.

Zowel op het web als in een app

Wij ontwikkelen onze webapplicaties als PWA. PWA staat voor progressive web app en is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital development. Door toepassing van deze methode functioneert een applicatie onafhankelijk van het besturingssysteem en tegelijkertijd als website en applicatie. Zo heb je dus de gebruikservaring en basismogelijkheden van een native app, maar ook de voordelen van een website. Sla ook twee vliegen in een klap door jouw webapplicatie als PWA te laten ontwikkelen door de experts van Every Day.

Ideeën over een web applicatie?

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Product Owner Davy in ’t Veen beantwoordt graag je vragen.

Davy in ’t Veen

Product Owner

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Het maximale uit jouw webapplicatie halen?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven