Digitale Strategie

Doelen behalen kan alleen met een goed plan. Daarom beginnen we altijd met een goed strategisch fundament.

Op basis van een strategische sessie met het team van Every Day komen we tot waardevolle inzichten. Die inzichten gaan we verwerken in een maatwerk plan, want online marketing is maatwerk. Er is veel mogelijk, maar lang niet alles past bij jouw doelen. Wij geloven dat doelen alleen gehaald kunnen worden met een goed plan, want een doel zonder plan is slechts een wens.

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Jouw bedrijfsdoelstelling
als basis

Want wij geloven dat online marketing direct moet bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Waar wil jij staan met je organisatie over 5 jaar? Welke kansen zie je in de markt?

Wij nemen jouw bedrijfsdoelstelling als basis voor de online doelstellingen. Of het nu gaat om omzetgroei, merkbekendheid, loyaliteit of een optimale klantbeleving. We maken het graag concreet en tastbaar met goede KPI’s en harde resultaatsdoelstellingen. Op basis daarvan evalueren we continu en sturen we indien nodig bij.

Aan de slag met buyer persona’s!

Strategieën met buyer persona’s leveren gemiddeld 124% meer rendement op. Maar wat is het nu eigenlijk?

Het is een profiel van jouw ideale klant (bestaand of gewenst). Door de doelgroep heel specifiek te beschrijven komt de doelgroep tot leven. Door deze klantprofielen kunnen we snel onderbouwde beslissingen maken in de strategie. Daarom duiken we in de strategische sessie diep in op jouw buyer persona’s. Wat is zijn of haar gedrag? Welke pijnpunten spelen er? Wat zijn de doelen? En online gewoontes?

Een optimale klantbeleving en relevantie door de customer journey

Met een klantreis visualiseer je hoe een buyer persona interacteert met jouw merk tijdens het koop – en klanttraject. Daarbij doorlopen wij een vijftal stappen van aandacht tot ambassadeur. Van het moment dat de doelgroep je leert kennen tot het moment dat de doelgroep fan wordt van je merk. Wij geloven dat alle online activiteiten optimaal dienen aan te sluiten op de klantreis van de doelgroep voor een maximaal resultaat. Dat vereist een benadering waarbij de juiste personen op het juiste moment met de meest aansprekende boodschap bereikt gaan worden.

Van online potentie naar concrete actie

De specialisten van Every Day gaan nu uitgebreid de online potentie voor jouw merk in kaart brengen. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar concurrentie, maar bijvoorbeeld ook naar de interessante zoektermen. Aan de hand van de online potentie en de andere onderdelen uit de digitale strategie komen we tot een concreet actieplan. Een plan wat genoeg diepgang heeft, maar ook duidelijk is voor iedereen. We houden het graag simpel en effectief. Zo weet jij precies wat wij gaan doen om jouw online doelstellingen te realiseren!

Aan de slag met online succes!

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Online Marketeer Manouk Dudok beantwoordt graag je vragen.

Manouk Dudok

Online Marketeer

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Werken met Every Day?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven