Online Campagnes

Slim groeien door inzet van online campagnes. Er zijn veel verschillende kanalen in te zetten voor jouw online campagne.

Voor we gaan kijken naar een passende strategie realiseren we eerst een goed fundament. Jouw website, campagne, webshop of applicatie moet natuurlijk wel klaar zijn voor het succes van de online campagne. Slim groeien doe je met online campagnes, want je ziet precies wat alle inspanningen hebben opgeleverd en hoe jouw doelgroep zich online gedraagt.

Online Campagnes Every Day creative digital agency

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Het begint met een goede basis

De basis moet kloppen. Daarom analyseren en optimaliseren we eerst jouw campagne, website of webshop.

Het zou natuurlijk zonde zijn bezoekers via de online campagne naar jouw kanaal te trekken om ze vervolgens weer te verliezen. We zien namelijk vaak genoeg dat er vervolgens niet is nagedacht over wat je eigenlijk wilt van die bezoeker. Welk doel moet hij voor jou realiseren? Welk succes staat bij jouw online campagne centraal?

De doelstelling en doelgroep centraal

Want daar draait het tenslotte allemaal om. Wanneer jouw fundament staat kunnen we aan de slag met het bepalen van scherpe doelstellingen.

Hierbij staat vaak het overkoepelende doel centraal wat wij doorvertalen naar meetbare online doelstellingen. Zodra die zijn bepaald gaan we ons verdiepen in jouw doelgroep. Welke buyer persona’s zijn er voor deze campagne? Wat is voor hem of haar belangrijk? Waar kunnen we hem of haar bereiken? Stap voor stap brengen we de customer journey (klantreis) in kaart.

 

Van strategie naar executie

Op basis van de digitale strategie gaan we snel aan de slag met het ontwikkelen van de campagne. Het team van designers, online marketeers en developers gaat samen aan de slag met het ontwikkelen van jouw online campagne. Van het creatieve concept en doelgroepbepaling tot de uitrol en evaluatie. Elke campagne is anders, want elke business is anders. Daarom is de ontwikkeling van een online campagne altijd maatwerk.

Analyseren, evalueren & optimaliseren

Het grootste voordeel van online campagne voeren: alles is inzichtelijk. Waar komt de bezoeker vandaan? Waar klikken ze op? Waar haken ze af? Het werken met slimme, innovatieve tools om alle data inzichtelijk te krijgen maakt het dan ook mogelijk continu bij te sturen. Dit doen we samen met jou als opdrachtgever, want het is jouw campagne. In begrijpelijke taal vertalen we analyses naar concreet advies voor optimalisaties en zo werken we continu aan een beter resultaat.

Structureel doelen bereiken?

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Online Marketeer Manouk Dudok beantwoordt graag je vragen.

Manouk Dudok

Online Marketeer

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Werken met Every Day?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven