Webdesign

Een onderscheidend en effectief webdesign. De perfecte balans tussen mooi en doeltreffend. Dat staat centraal in het webdesign.

Ook hier beginnen we met een goed, strategisch fundament. Zo doen we onderzoek naar je huidige website, kijken we naar de customer journey, bepalen we samen de doelstellingen en de strategie voor jouw nieuwe website. Een goed webdesign is enerzijds mooi en onderscheidend. Anderzijds draagt het direct bij aan jouw doelstellingen en geeft het de bezoeker een optimale gebruikservaring. Voor nu, maar vooral ook voor de toekomst.

Samen sparren over een nieuw webdesign?

Spar met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Een logische structuur en
een heldere funnel

Jouw websitebezoeker komt bij jou terecht met een reden. Waar is hij of zij naar op zoek? Hoe kan je hem of haar zo snel mogelijk voorzien? Dat zijn de vragen die centraal staan bij het uitwerken van de flowchart en wireframes.

Als het ware de blauwdruk van jouw nieuwe website. In de flowchart visualiseren we de route die de bezoeker aflegt binnen de website of webshop. Zo creëren we een heldere funnel voor de websitebezoeker. Wanneer deze route helder is, gaan we aan de slag met de wireframes. Dit is de houvast voor de opbouw, de indeling en het design van jouw nieuwe website.

Mobile is geen trend,
mobile is alles!

Onder millennials is mobile de absolute koploper qua ‘meest gebruikte online device’. De oudere generaties volgen dit voorbeeld meer en meer.

Mobile devices zullen een steeds belangrijkere plek innemen. Het is veel meer dan een telefoon of tablet. Het is je persoonlijke hub voor al je data, zoals je portemonnee, bankzaken, persoonlijke gegevens, etc. Mobile first is daarom geen trend, mobile is leading. Een effectief design draait om de optimale gebruikservaring voor de gebruiker. Dan begin je dus precies daar waar die gebruiker te vinden is. Het zal dus geen verrassing zijn dat we met een mobiel design beginnen. En laat Google dat nu net steeds belangrijker vinden met de ‘mobile first indexing’.

Gebruikerservaring voorop met een sterk UX design.

Al vanaf het strategische fundament van het webdesign zijn de UX designers betrokken om een optimale gebruikservaring altijd voorop te stellen. Dit wordt dan ook vanzelfsprekend meegenomen in de flowchart en wireframes. Het verschil tussen een webdesigner en een UX designer? Een UX designer gaat verder dan een aansprekend design. Een UX designer onderzoekt, test en denkt strategisch na over de rol van jouw website voor jouw organisatie. Daarbij stelt hij of zij de gebruiker centraal aan de hand van de customer journey en persona’s. Een goede gebruikservaring staat voorop bij de webdesigns van Every Day. Er is dan ook altijd een UX designer bij betrokken!

Een website is nooit klaar

En dat klinkt misschien gek, maar toch is het waar. In grote lijnen staat de basis natuurlijk vast, maar een website is net als een levend organisme. Het ontwikkelt en groeit. Net als jouw bedrijf. De ontwikkeling van een goed webdesign is geen eenmalig proces, maar een continu proces van analyse en optimalisatie. Aan de hand van slimme tools analyseren we de resultaten van jouw website en bepalen we samen welke optimalisaties we gaan doorvoeren om jouw webdesign nog beter te maken.

Sparren over jouw webdesign?

Even sparren samen?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Samen sparren over jouw webdesign?

In de intake vertellen we je alle ins en outs van onze aanpak. Iedereen is welkom. Stap eens binnen. Het kan zo maar je leven veranderen.

Scroll naar boven