Wordpress CMS

WordPress is de basis voor jouw nieuwe website. Wij ontwikkelen praktisch al onze websites op basis van WordPress.

In de afgelopen jaren hebben we hier een grote expertise in ontwikkeld wat maakt dat WordPress voor ons geen geheimen meer kent. En dus ook geen beperkingen. Als grootste CMS (Content Management Systeem) van de wereld heeft het veel voordelen. En uiteraard vertellen we je daar graag meer over.

Ontwikkelen websites op basis van WordPress

Meer weten over Wordpress voor jouw website?

Even samen sparren met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Open source en dus
continu in ontwikkeling

En dat betekent dat het een ideaal CMS is voor de toekomst, want het blijft zich door ontwikkelen. Zo weet dat je een investering doet in de toekomst.

Ontwikkelaars over de hele wereld kunnen toevoegingen doen omdat het een open-source systeem betreft. Buiten het feit dat het open-source is, is het een van de meest uitbreidbare CMS-systemen, is het gemakkelijk in gebruik en bestaat het al meer dan 10 jaar. Reden genoeg dus om met WordPress aan de slag te gaan!

Geen templates, enkel maatwerk

Binnen WordPress zijn er allerlei thema’s beschikbaar. Dit zijn kant-en-klare websites die gemakkelijk op maat te maken zijn voor jouw organisatie. Bij Every Day ontwikkelen wij geen templates, maar ontwikkelen we enkel maatwerk.

We beginnen dus met een leeg vel en kunnen van A tot Z de website op maat ontwikkelen. Dit brengt veel voordelen met zich mee. We koppelen dit maatwerk template later aan het WordPress CMS zodat de websitebezoeker en – beheerder wel de voordelen heeft van het WordPress CMS.

De nadelen van WordPress templates

Every Day gebruikt geen WordPress templates. Uiteraard hebben wij hier goede redenen voor. De voornaamste reden is dat templates mooi zijn aan de buitenkant, maar lelijk aan de binnenkant. Kortom, de code zit niet goed in elkaar. En dit is toch de basis van jouw website waarop je door wilt ontwikkelen. Dat brengt ons gelijk bij het tweede nadeel: het opschalen. De naam zegt het al, een template is standaard en staat vast. Maatwerk wensen en ontwikkelingen zijn dus lastig (denk bijvoorbeeld aan meertaligheid of een multi-site omgeving) en daarmee is opschalen een probleem. De derde reden is de snelheid. Templates bevatten een hoop extra opties die overbodig zijn en dat maakt de websites traag. Langzame websites scoren per definitie minder qua online vindbaarheid. Kortom, investeer slim in de toekomst door een maatwerk oplossing!

  • Webdesign en campagnes

Je kunt gewoon een hele hoop zelf

Een van de grootste voordelen van WordPress CMS is de gebruiksvriendelijkheid. Dat geldt natuurlijk voor de websitebezoeker door een maatwerk webdesign. Maar vooral ook voor de websitebeheerder. Wij geloven dat jij als organisatie namelijk een hele hoop zelf moet kunnen doen met je eigen website. Denk aan het toevoegen van nieuwsberichten, een nieuwe dienst of een nieuw teamlid. Het zou gek zijn als je daar ons telkens voor nodig zou hebben. Daarom ontwikkelen wij onze websites zo dat je zelf pagina’s kunt aanpassen, verwijderen en toevoegen. Zo kun je dus makkelijk zelf aan de slag met jouw website en blijven de kosten voor aanpassingen beperkt.

Jouw WordPress website ontwikkelen?

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succcesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

In de intake vertellen we je alle ins en outs van onze aanpak. Iedereen is welkom. Stap eens binnen. Het kan zo maar je leven veranderen.

Scroll naar boven