Concrete Valley Group --

Multi-site omgeving

Een jonge, sterk groeiende organisatie die de betonsector wilt verduurzamen en hun footprint wilt minimaliseren. Er werken 150 mensen en 19 nationaliteiten die elke dag creëren door slimme en innovatieve methoden. En bij een slimme onderneming hoort een slim, nieuw platform.

80.000

Vierkante meter telt het terrein van Concrete Valley in het zuiden van Nederland

07

Verschillende ondernemingen maken samen Concrete Valley

150

Specialisten werken bij Concrete Valley

Samen grenzen verleggen en geloven in een duurzame toekomst

Concrete Valley vertegenwoordigt expertise, vakmanschap en innovatie. Ze brengen ideeën tot leven en creëren wereldwijd duurzame producten en complexe oplossingen die verschil maken. Met 7 ondernemingen verspreid over Nederland en de UK, realiseren zij architectonische, constructieve en industriële oplossingen voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Om een podium te geven aan deze majestueuze projecten wilde zij een next level, indrukwekkend platform. Net zo indrukwekkend als de projecten zelf.

Onafhankelijke ondernemingen

De wens voor een multi-site platform vanuit Concrete Valley is niet zomaar ontstaan. Met 19 nationaliteiten is Conrete Valley verdeeld over 7 ondernemingen. Elke onderneming heeft hierin zijn eigen expertise, deze expertises moeten gezien kunnen worden en verdienen dus elk een eigen podium. Een multi-site is een configuratie waarbij meerdere websites vanuit een enkele CMS worden beheerd. Vanuit hier is goed schaalbaar. Updates, plug-ins en thema’s kunnen voor alle sites tegelijkertijd worden beheerd.

 

Een majestueus design

Het design van het platform moet boekdelen spreken, het moet je doen verbazen, intrigeren en verleiden om meer van de Concrete Valley Group te zien.

Totaaloplossing nodig voor jouw merk?

Het team van Every Day denkt graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven