DEB.nl -- De digitale

bespaarassistent

In opdracht van IVBB en MKB-Nederland - ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat - ontwikkelde Every Day de digitale bespaarassistent.

20K

Website bezoekers per maand

19

EML's gekoppeld

2.4

Min. sessieduur door inzet video

Initiatief van MKB-Nederland en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Met de digitale bespaarassistent zie je direct hoeveel geld je kunt besparen op de energierekening van je onderneming.

Naast het berekenen van het bespaarpotentieel laat DEB je zien welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen om te besparen en welke maatregelen je wettelijk verplicht bent te nemen vanuit de Wet milieubeheer. DEB is er voor iedere ondernemer die duurzaamheid belangrijk vindt.

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid staan niet stil

DEB laat je heel makkelijk zien met welke maatregelen je de onderneming kunt verduurzamen en hoeveel geld je daarmee kunt besparen. Daarnaast is het online platform zo ingericht dat het gebruikt kan worden als dé kennisbank op het gebied van duurzaamheid.

Met meer dan 40 interviews met verschillende ondernemers en het wekelijks creëren van nieuwsitems, wordt er kennis en inspiratie gedeeld over alles wat je moet weten over duurzaamheid.

  • Reclamebureau Hoogerheide

Strategisch en technisch doordacht

Als ondernemer wil je geen tijd verliezen aan het zoeken naar de juiste informatie. Daarom zijn de funnels in de website zodanig ingericht, dat aan het eind van de customer journey de ondernemer een persoonlijk en branchespecifiek advies krijgt.

Dit advies wordt gebaseerd op de 19 Erkende Maatregelenlijsten energiebesparing (EML), die worden verstrekt door Rijksoverheid. Dankzij een XML koppeling met deze lijsten helpt DEB niet alleen met besparen, maar ook met het voldoen aan de wettelijke verplichtingen binnen specifieke branches.

Gepersonaliseerde webapplicatie

DEB helpt iedere ondernemer op ieder moment van de dag, waar je ook bent. Op desktop, tablet of mobiel. De digitale bespaarassistent berekent op basis van parameters, zoals postcode, grootte van het gebouw en de branche, hoeveel er bespaart kan worden.

Alle relevante maatregelen worden weergegeven in een render van de onderneming. Deze renders zijn specifiek ontwikkeld op basis van de 19 verschillende branches. Per maatregel is precies te zien welke stappen genomen kunnen worden en welke kosten daarbij komen kijken, allemaal gespecificeerd per onderneming.

Waar liggen jou kansen?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven