De Elkor Groep –
De kracht van samen

Vier disciplines onder één dak. Jarenlange ervaring, samenwerking en innovatie. Dat is de Elkor Groep, installatiepartner sinds 1977.

25+

Sollicitanten

40%

Stijgend organisch verkeer

2500

Bezoekers per maand

De kracht van samen

Vier divisies met eigen expertises die samenwerken voor projecten van uiteenlopende opdrachtgevers. Van lokaal tot landelijk, van particulier tot zakelijk, van nieuwbouw tot bestaande bouw. Vier divisies die samenwerken en maximaal gebruik maken van kennis binnen iedere divisie. Dat is de kracht van de Elkor Groep.

Wanneer het imago niet meer klopt met de identiteit

De markt veranderd snel. De sector staat onder druk. Dat vraagt om aanpassing en verandering. Dat is de enige manier om relevant te blijven. Dat werd voor Elkor ook duidelijk. Daarbij sloot het imago niet meer aan bij de identiteit. Dat was een gemiste kans. Daarom wilde het merk een transitie realiseren en is Every Day ingeschakeld om deze beweging in gang te zetten. Eerst intern, vervolgens extern. Vanuit een sterk creatief concept en een heldere strategie.

Als we het aanpakken, doen we het graag goed!

Een merk wat al jaren bezig is bouwt een enorme diversiteit van middelen op. Die middelen zijn lang niet allemaal meer afgestemd op elkaar. Vaak is het verwaterd en mist de rode draad. Dat was precies de situatie bij de Elkor Groep. Wij trokken de boel recht. Brachten de rode draad terug met een re-branding welke werd doorgevoerd in alle uitingen. Van het kantoor tot het wagenpark en van het visitekaartje tot de website.

Samen het beste
uit jouw merk halen?

We horen graag jouw ambities.

Start intake

Een nieuwe corporate website

Een doorn in het oog was de verouderde website. Enerzijds omdat deze functioneel niet mee kon komen (snelheid, responsive & compatible). Anderzijds omdat het verhaal en de werkzaamheden van Elkor niet goed over werd gebracht. De website is de online spil waar alles op samen moet komen. Vanuit dat idee zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe corporate website die het merk en de projecten het podium geven dat ze verdienen.

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven