Concept & design

Het concept, waar strategie en creativiteit samenkomen.

Als de merkpositionering helder is, gaan we aan de slag met een onderscheidend merkconcept. Dit is de vertaalslag van jouw merkessentie en –positionering naar een unieke boodschap. Het is de rode draad die in alle communicatie terug te vinden is. Het creatieve haakje waar we alles onder kunnen hangen. Het is ’the big idea’ waar strategie en creativiteit samenkomen. Vanuit waar we jouw merkverhaal gaan vertellen.

Wat maakt jouw merk sterk?

Spar met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Durf echt anders te zijn!

Je wil een unieke plek innemen bij jouw doelgroep. Dat kan alleen als je jouw merk scherp positioneert. Maar ook alleen als je een beetje lef hebt.

De meest onderscheidende merken zijn de merken die risico durven te nemen. Die het echt anders durven doen dan anderen. Alleen dan groeit het concept uit tot een uniek merkverhaal. En alleen zo wordt het concept een onderscheidende kracht ten opzichte van de concurrentie. Ons advies: durf de grens op te zoeken. Wij laten je graag zien hoe!

Een uniek merkverhaal in woord en beeld.

Als het concept staat, gaat het creatieve team van Every Day aan de slag met de doorvertaling naar een sterke visuele identiteit. Een visuele identiteit is datgene wat je visueel kunt maken rondom jouw merk. Daarbij kun je denken aan logo, huisstijl, lettertypes, kleuren, vorm, beeldtaal of iconen. Dit moet natuurlijk naadloos aansluiten bij het concept. Dat maakt samen een sterk merkverhaal. In woord én beeld.

 

Een consistente 360 graden doorvertaling

Consistentie is bij een visuele identiteit erg belangrijk. Zo heeft de doelgroep altijd, via elk kanaal, dezelfde ervaring met jouw merk. Dat is weer van invloed op de betrouwbaarheid, professionaliteit en herkenbaarheid.

 

Wij zorgen voor houvast door jouw merkpositionering, concept en visuele identiteit vast te leggen in jouw eigen brandbook. Voor nu en voor de toekomst. Vanuit daar gaan we aan de slag met een 360 graden doorvertaling.

 

Van de website tot het kantoorpand
en alles wat ertussen zit

Hoe kan het dat je sommige merken alleen al aan de kleur herkent? Bij de grote gele M weten we allemaal dat het McDonalds is. En de grijze appel met een hap eruit is Apple. Dit komt door een jarenlange, consistente doorvertaling van het merk over alle kanalen.

 

En dan hebben we het dus echt over alle kanalen. Onze designers zijn specialisten op alle designdisciplines en gaan graag aan de slag met de doorvertaling van jouw merkverhaal naar de complete middelenmix. Van het kantoorpand en het wagenpark tot de brochure. En van je visitekaartje en billboards tot de website.

Even sparren?

Even sparren samen?

Goed plan. Het zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Creative Director Sander Dircken beantwoordt graag je vragen.

Sander Dircken

Creative Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Het maximale uit jouw merk halen?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven