FoodeQ --- Nieuwe website,

beeldtaal en 3D renders

FoodeQ voorziet het topsegment van de voedingsmiddelenindustrie van hygiënische, effectieve en intelligente verwerkingsapparatuur.

24

Landen waar FoodeQ aan levert

2150+

Geproduceerde trillers wereldwijd

25+

Jaar ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie

Alles onder één dak

Alles onder één dak. Dat is het motto bij FoodeQ Engineering. Het innovatieve FoodeQ voorziet het topsegment van de voedingsmiddelenindustrie van hygiënische, effectieve en intelligente verwerkingsapparatuur.

Waar het met triltechniek begonnen is – één van de vakgebieden waarop Foodeq excelleert – bouwen ze met de in de jaren opgedane kennis en ervaring met passie voort aan andere innovatieve oplossingen, zoals bandtransport.

Met een ingespeeld team van medewerkers met jaren ontwerpervaring levert FoodeQ machines aan bedrijven in meer dan 24 landen wereldwijd. Sinds 2018 werken wij samen met FoodeQ, en hebben wij een nieuwe website, beeldtaal en 3D renders mogen ontwikkelen.

Digitale transformatie

Voor FoodeQ Engineering hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van de website mochten wij alle onderdelen oppakken om het tot een succes te maken. De combinatie van een nieuwe bedrijfsvideo om de machines perfect in beeld te brengen, het ontwikkelen van het webdesign en het ontwerpen van een nieuwe huisstijl zorgde voor de digitale transformatie van FoodeQ.

Deze transformatie mochten wij doorpakken met de ontwikkeling van 3D renders en diverse updates aan de website.

 

Jouw merk ook aanpakken?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven