Het Horecaconcept –
Smaakvolle merkbeleving

Dat vraagt om een goed recept met de juiste ingrediënten.

694

Website bezoekers per maand

69%

Leads uit onze campagnes

76%

Groei in conversies na lancering

Een concept waar je honger van krijgt

Zowie Tak dacht na 14 jaar ervaring op te hebben gedaan aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die verder ging dan koken alleen. Smaakvolle ideeën realiseren. Dat is wat hij doet met Het Horecaconcept. En dat gaat veel verder dan alleen een lekker gerecht.

Het water liep ons al in de mond toen deze opdrachtgever besloot met ons zijn nieuwe merk te willen ontwikkelen.

Een smakelijk totaalplaatje

Eten is beleving. De visie van Het Horecaconcept is dan ook dat het totaalplaatje moet kloppen. Of je nu een event organiseert of juist een restaurant wil opzetten. Het Horecaconcept denkt met je mee en neemt alles uit handen om er een succes van te maken. Met gevoel voor smaak en wens en altijd de gast centraal.

Vanuit die visie zijn wij aan de slag gegaan met een passende identity waarmee (met name) de zakelijke markt aangesproken zou worden. Vanuit het concept aan de slag met een beeldtaal en uiteraard een smaakvolle website. Dat is het recept voor een succesvol Every Day gerecht.

Een beeldtaal waar de smaak vanaf spat

Kwaliteit proef en ruik je niet alleen, maar zie je ook. Een beeldtaal waar de smaak vanaf spat kon dan ook niet ontbreken binnen dit project. Het Horecaconcept doet veel. Heel veel. Ze ontwikkelen concepten, doen foodstyling, geven workshops, maar bieden ook ondersteuning en advies. Wij vinden dat je moet laten zien wat je doet. Aan ons de uitdaging om dit te vangen in een beeldtaal die direct laat zien waar je deze smaakmaker voor kan inschakelen. Smaakvolle ideeën realiseren. 

Heb je de smaak te pakken?

Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Het maximale uit jouw merk halen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven