Homi Franchise --

Nieuwe generatie makelaars

Bij het nieuwe Homi franchise concept voelt iedereen zich thuis. Wij maken makelaardij fris, innovatief en laagdrempelig.

621

Verkochte woningen

360º

Doorvertaling van het merk

1,2K

Tevreden klanten

Sluit je aan bij de bewezen succesformule

In de huidige woningmarkt is er moordende concurrentie, een groeiende vraag naar woningen en een krimpend aanbod: een enorme uitdaging voor de makelaars van nu. Het is van groot belang om je te onderscheiden, maar hoe?

Homi gelooft in het uitdagen van de gevestigde orde door anders te denken en te doen met één belangrijk doel: blije klanten. Wij gingen de uitdaging aan om voor Homi een ijzersterk concept en online platform neer te zetten.

Een stijl die eruit springt

Het franchiseconcept van Homi zorgt voor verfrissing en innovatie in het huidige makelaarslandschap. Om deze innovatieve speler van een passende uitstraling te voorzien, moesten we eerst tot de kern van het merk komen door middel van strategische sessies.

Op basis van de merkstrategie zijn de waarden en essentie van Homi doorvertaald in een visuele stijl waar het frisse karakter vanaf spat!

  • Reclamebureau Hoogerheide

Een custom en persoonlijk online platform

Als makelaar wil je vaak maar één ding: mensen blij maken met de aan- of verkoop van hun woning. Maar de realiteit pakt anders uit. Een groot deel van je tijd en energie ben je kwijt aan andere zaken. Zoeken naar handige systemen om je werk te kunnen doen, jezelf als makelaar op de kaart zetten, administratieve taken, social media updaten, visitekaartjes uitzoeken, leuke presentjes bedenken voor klanten… en dit moet allemaal ook nog onderscheidend en creatief zijn.

Met Homi is dat verleden tijd! Op het nieuwe online platform voel je je direct thuis. Dankzij het uitgebreide maatwerk platform, kan Homi er in een handomdraai voor zorgen dat iedere makelaar direct zijn eigen online omgeving kan krijgen.

 

 

Direct het actuele woningaanbod

Door maatwerk koppelingen in te bouwen, hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedere franchisenemer in een handomdraai een volledig eigen platform neergezet kan worden. Zo wordt vanuit Kolibri voor iedere franchisenemer zijn of haar specifieke woningaanbod automatisch ingeladen.

Waar liggen jouw kansen?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven