Koninvest Vastgoed -----

De toekomst maken we zelf

Actief in de ontwikkeling van en belegging in vastgoedprojecten in regio West-Brabant.

1.150

Websitebezoekers per maand

30%

Meer bezoekers na re-branding

4

Project lanceringen

Koninvest Vastgoed brengt het samen

Stel je voor. Je hebt een investeerder die zoekt naar een solide vastgoedbelegging. En je hebt een vastgoedeigenaar die wil ontwikkelen. Wat doe je dan?

Precies. Die breng je samen. En dat is wat Koninvest Vastgoed keer op keer met succes weet te doen.

Met een sterk netwerk zit je vast goed

Koninvest Vastgoed heeft een ijzersterk regionaal netwerk. Met uitstekende contacten bij gemeenten, (particuliere) beleggers, banken en andere marktpartijen realiseren ze veel verschillende projecten. Dit betreft met name projecten in de sectoren wonen, woonzorg en maatschappelijk.

En dat doen ze met een focus op duurzame ontwikkeling van binnenstedelijk vastgoed. Wie eens goed rondkijkt in West-Brabant komt vanzelf projecten van deze actieve speler tegen.

Re-branding, corporate website en projecten

Als vaste online partner zijn we ingeschakeld om allereerst een re-branding te realiseren voor het merk Koninvest Vastgoed. Vanuit een onderscheidende positionering hebben we een nieuw creatief concept en visuele stijl ontwikkeld. Een goede stap naar de toekomst. Want werk je met Koninvest, dan geef je invulling aan de toekomst. 

Het merk hebben we doorvertaald naar een corporate website die het verhaal goed overbrengt, maar natuurlijk ook potentiële vastgoedbeleggers of -eigenaren triggert. Behalve de corporate website realiseren we ook op regelmatige basis de volledige communicatie rondom projecten van Koninvest.

 

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven