E-commerce platform

---- voor quality lifegoods

NXTBUY is er voor consumenten die liever niet meer betalen dan nodig is. Want de beste A-merken moeten voor iedereen bereikbaar zijn, zonder poespas en belachelijke marges. Wij zijn trots digitaal partner van NXTBUY.

6

Verschillende channels gekoppeld

35+

A-merken

10%

Goedkoper dan de concurrent

A-merken tegen lage prijzen. Kan gewoon.

NXTBUY vindt dat het niet altijd nodig is om de hoogste prijs te betalen voor luxeproducten. Waarom? Gewoon omdat het kan. Het draait om de klant, niet om NXTBUY. Daarom gaan wij met passie op zoek naar de scherpste deals, zodat jij de beste producten van topmerken aan kunt kopen voor een goede prijs. Daarom gaan zij met passie op zoek naar de scherpste deals.

Hiermee zijn ze challenger van een hoop grote spelers in deze uitdagende markt, waarmee ze laten zien dat het ook anders kan. Dat vraagt om een andere aanpak en strategie, waar wij NXTBUY mee helpen.

Onderscheiden in een overvolle markt? Kan gewoon. 

Voor een no-nonsense speler in de markt. Want dat is wat NXTBUY is. Ze opereren alleen in een overvolle markt en dat is niet altijd even makkelijk. Wij ontwikkelden een concept waarmee we inspelen op de pijnpunten bij concurrenten.

Op een speelse manier direct de USP’s van NXTBUY helder, dat was het doel. Vanuit dit gedachtegoed hebben we een speels, visueel sterk en kleurrijk concept ontwikkeld. Onderscheiden in een overvolle markt? Kan gewoon.

Van skateboard tot stoofpan, van stijltang tot airpod

Met het enorm diverse aanbod van NXTBUY is het de uitdaging dit op een consistente manier te presenteren en samen te brengen in een gebruiksvriendelijk e-commerce platform. Hier kun je alle producten binnen een paar klikken bestellen en gemakkelijk door het diverse productaanbod zoeken. Na de ontwikkeling van het merk hebben wij samen met het team van NXTBUY het platform naar het volgende niveau getild. Nu het fundament staat kunnen we aan de slag met resultaat via de digitale marketingcampagnes.

Stap voor stap bouwen aan een succesvol platform

NXTBUY draait op het e-commerce platform en uiteraard is vanuit het nieuwe concept dit platform in lijn gebracht met de branding. Nu het platform staat kan het team aan de slag met de volgende belangrijke stap: inrichting van een data-dashboard en het uitrollen van verschillende campagnes rondom de productgroepen en doelgroepen.

Zo gaan we samen structureel werken aan de doelstellingen van NXTBUY. Stap voor stap bouwen we een sterke businesscase met het projectteam, want succes boeken in een sterk concurrerende markt kan gewoon.

Jouw merk aanpakken?

Kan gewoon!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven