Shaped by experience,
shaped by craftsmen.

Unieke organische tafels en high-end interieurs is waar bij Urban Creative de passie en kwaliteit vanaf spat. Vakmanschap, handwerk met de beste materialen en altijd maatwerk. Maar hoe vertalen we dat naar onze digitale marketing? Daar wisten wij wel raad mee!

22K

Following Instagram

+25%

Websitebezoekers sinds lancering

47

Aanvragen configurator sinds lancering

Digital partnership full of growth & ambition

Urban Creative groeit hard, maar heeft nog veel meer ambitie voor mooie nationale, maar ook internationale projecten. Niet alleen met hun handgemaakte, betonciré koffie – en eettafels, maar juist ook met hun high-end interieurprojecten. De dikste villa’s nog dikker maken en interieur opleveren waar het vakmanschap vanaf spat. Die groeiambitie was het vertrekpunt voor het gesprek met het team van Every Day. Het vuur was direct voelbaar en vanuit enthousiasme en potentie gingen we samen aan de slag!

De volledige succesformule implementeren voor Urban Creative om daarmee de groeidoelstellingen te gaan realiseren. Dat was de uitdaging en daar zijn we tot op de dag van vandaag nog mee bezig. Van een onderscheidend merk en sterke branding tot een custom platform en effectieve digitale marketing. En als kers op de taart een custom configurator als leadgenerator voor new business op de maatwerk tafels.

Waar passie en precisie elkaar ontmoeten

Het vertrekpunt liet nog veel te wensen over. De branding was verouderd en het aanbod werd niet goed gepresenteerd via de kanalen. De projecten kregen niet het podium dat ze verdienden en de website was niet functioneel en deed afbreuk aan de propositie. Urban Creative omarmde nog niet de digitale mogelijkheden en tooling om haar groeiambities te realiseren. Daar brachten wij maar al te graag verandering in!

Vanuit verschillende strategische sessies ontwikkelden het projectteam een onderscheidende branding en nieuwe visuele identiteit. Volledig eigen, in lijn met het DNA en de belevingswereld van de doelgroepen. Vanuit die branding heeft het developmentteam een custom platform gebouwd waar de beleving en doorvertaling van de re-branding centraal stond. Een platform wat als basis dient voor de toekomst. Waar projecten het podium krijgen wat zij verdienen en waar we leads kunnen genereren voor nieuwe projecten, zowel binnen als buiten Nederland. Een digitaal fundament waar we op door kunnen bouwen.

Een unieke tool als hulpmiddel en inspiratie!

Een configurator waar je als websitebezoeker zelf je maatwerktafel kunt samenstellen. Of het nou gaat over het formaat, vorm, of de kleuren. Je stelt jouw unieke pronkstuk samen via de online configurator van Urban Creative. Na je voorkeuren zie je direct het resultaat en met een simpele druk op de knop wordt jouw creatie werkelijkheid! Een unieke tool, handig hulpmiddel en leadgenerator voor Urban Creative die de doelgroep inspireert en aanzet tot actie. Dat zien we graag.

Ook digitaal knallen voor jouw merk?

Wij zijn ready to rumble!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven