vd Heuvel Automotive
Sterk in elk merk

Deze lokale speler helpt iedereen op weg met vervoer en service van koplamp tot achterlicht. Al jaren werken wij voor Van Den Heuvel Automotive aan een steeds sterker merk vanuit een 360 graden benadering.

1.500

Websitebezoekers per maand

1,5%

Conversie ratio

12%

Bounce percentage

Een lokaal sterke partner in de automotive branche

Van den Heuvel Automotive helpt iedereen aan gepast vervoer. Sterk in elk merk en vaak direct leveren vanuit de grote voorraad. Van bedrijfswagens tot personenwagens en van verhuur tot verkoop. Al sinds de oorsprong is Van Den Heuvel Automotive een zeer gewaardeerde opdrachtgever. Dat maakt dat we binnen deze mooie samenwerking al veel samen hebben kunnen ontwikkelen. Een 360 graden benadering die zorgt voor unieke herkenbaarheid die past bij deze betrouwbare speler in de regionale automotive industrie.

Consistent, herkenbaar en onderscheidend

Dat zijn voor ons de drie pijlers van een sterke branding. Bij voorkeur met een 360 graden marketing visie over alle mogelijke kanalen. Daar zijn we voor deze enthousiaste speler in de automotive industrie dan ook mee aan de slag gegaan. Inmiddels staat er een sterke fundering (merk, website en beeldtaal). Vanuit die fundering lanceren we heel gericht online – en offline campagnes. En dat gaan we de komende jaren alleen maar verder uitbouwen!

 

 

De automotive sector is altijd in beweging

Er zijn maar weinig sectoren waar zo veel beweging in zit als de automotive industrie. Het raakt ons allemaal, in Nederland rijden er zon 12,7 miljoen wegvoertuigen rond. Deze sector is voortdurend in beweging. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Duurzaamheid, digitalisering en automatisering speelt een steeds grotere rol. In een sector waarin morgen weer anders is als vandaag proberen wij samen met Van Den Heuvel Automotive kansen te zien en door te ontwikkelen. Zo is het niet alleen nu een ijzersterk merk, maar ook in de toekomst.

Een APK voor jouw merk?

Wij helpen je graag verder op weg!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven