Dylan Steel Solutions --

Global allround steel specialist

Staal. Een sterk product, een sterke merkpositionering. Zo maken we onderscheid in een concurrerende markt.

110

Medewerkers

35

Jaar ervaring

3

Europe Wide branches

Een grenzeloze visie op staal

Dat heeft Dylan Steel Solutions, een full-service leverancier van alle staalproducten voor de olie- en gasindustrie, procesindustrie, energieopwekking, petrochemie, apparatenbouw, vloeistofinfrastructuur, tankopslag en maritieme industrie.

Dylan Steel Solutions heeft de technische expertise, kennis over leveranciers, producenten en expeditie en ook de motivatie om advies en service van hoge kwaliteit te garanderen. Wij mochten onze expertise gebruiken bij het ontwikkelen van de merkessentie en merkstrategie voor deze staalgigant.

Een ijzersterke merkessentie

En dat is wat je wil als je een internationale speler bent in de staalindustrie. Met meer dan 35 jaar ervaring kent Dylan Steel Solutions de markt zeer goed en heeft experts in alle technische aspecten en inkoop. De wens was om deze boodschap ook naar de buitenwereld te communiceren. Hierbij is het brandbase model gebruikt waar in 10 stappen de échte merkessentie naar boven komt. De inzichten in o.a. de historie, de producten en diensten, concurrentie, doelgroep, waarden en onderscheidende kracht onthullen de merkessentie van Dylan Steel Solutions.

Als merk met een rijke historie en grote toewijding aan het leveren en bewerken van hoogwaardige stalen buizen, buiscomponenten en stafstaal kwam er een duidelijke essentie uit het model: Dylan Steel Solutions is Daadkrachtig.

Vernieuwde merkstrategie

Als vervolg op de merkessentie voor Dylan Steel Solutions is er een advies opgesteld om het merk te activeren. Zo kwamen er kernpunten naar voren, met o.a. de ontwikkeling van de digitale- en communicatiestrategie, het moderniseren van de branding met 360º doorvertaling, de lancering van de nieuwe branding alsmede de uitrol van verschillende campagnes, en het optimaliseren van deze campagnes.

Daarnaast is er een concept opgezet met een korte brandstory en inzichten. Kortom, de merkstrategie maakt van Dylan Steel Solutions een vernieuwd merk.

Ook een stalen merkstrategie nodig?

Het team van Every Day denkt graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven