Maatwerk e-commerce
voor unieke pionier

Eco-Point is de pionier in natuurlijke reinigingsoplossingen. Het is de natuurlijke keuze voor een schone wereld en het alternatief voor het traditionele aanbod in de markt van reinigingsmiddelen. Deze innovatieve speler werkt hard aan een duurzame en natuurlijke standaard in de markt.

90+

Producten

4

Verschillende talen

1

ERP koppeling

Een maatwerk B2B e-commerce oplossing

Dat was de uitdaging voor Eco-Point. Ze ontwikkelen, produceren en leveren ecologische reinigingsoplossingen aan de zakelijke markt. Het is een duurzaam alternatief voor industriële reinigingsmiddelen, veilig voor milieu, mens en dier.

Deze unieke opdrachtgever blijft pionieren als toekomstmaker en koploper. Een van de nieuwe wensen in deze koppositie is het versterken en versimpelen van het proces van aankoop en verzending, voor zowel nieuwe – als bestaande klanten. Een maatwerk B2B e-commerce platform inclusief klantportaal is het resultaat.

ERP koppeling, prijsafspraken en quick scan

Wij geloven dat je e-commerce zoveel mogelijk voor je organisatie moet laten werken. Het is daarbij noodzakelijk goed inzage te hebben in het huidige proces en te analyseren waar we kansen voor verbetering zitten. Vanuit deze analyse hebben we samen met Eco-Point het functioneel ontwerp ontwikkeld, de blauwdruk voor het nieuwe platform.

Naast de vaste elementen die je in een goede B2B webshop mag verwachten hebben we speciale aandacht gegeven aan het gemakkelijk kunnen overnemen van accounts en bestaande prijsafspraken, maar ook geïntegreerd met het ERP systeem voor de voorraad en productinformatie. Tot slot hebben we ook een unieke quick scan ontwikkeld waarmee je binnen no time inzicht krijgt in de veilige, milieuvriendelijke alternatieven.

E-commerce voor jouw merk?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven