Goood Petfood --

E-commerce platform

Voor een gezonde voeding moet elk ingrediënt kloppen. Voor een goed e-commerce platform ook. De basis voor een gezond hondenleven start op de nieuwe website van Goood Petfood.

#1

Platform voor duurzame dierenvoeding

24

Retailers in België en Nederland

+10K

Gedoneerde maaltijden aan asielen

Duurzaam e-commerce platform klaar voor de toekomst

Goood Petfood keert terug naar de oorsprong van natuurlijke voeding, want dat is de basis voor een gezond hondenleven. De ingrediënten worden op 100% natuurlijke en transparante manier verwerkt tot een gezonde, premium hondenvoeding.

Om dit duurzame merk online een plek te geven, is Goood Petfood naar ons toe gekomen met de vraag een duurzaam e-commerce platform te ontwikkelen.

Ontwikkeling van een website met smaak

De voeding van Goood is samengesteld uit ingrediënten van duurzame afkomst. Het duurzame karakter van het merk en de passende huisstijl, is door vertaald in de volledige website.

Met het opzetten van de Gooodfluencer community biedt Goood een online platform waar hondenbaasjes zich kunnen aanmelden, en samen een steentje bij kunnen dragen aan een beter milieu. Daarnaast doneert Goood voor iedere bestelling een maaltijd aan asielen.

  • Reclamebureau Hoogerheide

Multifunctioneel platform dankzij slimme integraties

Op de nieuwe website van Goood Petfood vind je niet alleen informatie over een beter leven voor je hond, maar kun je de duurzame hondenvoeding ook direct bestellen.

Dankzij verschillende koppelingen met tools zoals WooCommerce en Mollie, bestel je in de webshop met het grootste gemak de beste voeding voor je huisdier. De integratie van Sendcloud zorgt ervoor dat je bestelling binnen no-time netjes bij jou thuis wordt afgeleverd.

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven