YMX Euro Solar ----

Sun. Technology. Future.

YMX Euro Solar is een internationale groothandel van zonnepanelen. Zij leveren zowel aan zakelijke partners als voor particulieren en garanderen de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.

50K

Omzet binnen 2 maanden

+20K

Verkochte zonnepanelen

+15

Partner aanvragen na 1 maand

Zonne-energie voor iedereen

Zonne-energie is de toekomst, het aantal zonnepanelen groeit snel. In 2019 was er een toename van liefst 71% bij bedrijven en 37% bij particulieren. YMX Euro Solar speelt hierop in door kwalitatieve panelen aan te bieden onder de gemiddelde marktprijs.

Dit kunnen zij doen door een groot internationaal netwerk van gecertificeerde leveranciers. Waarom zou je meer betalen? YMX Euro Solar maakt zonne-energie mogelijk voor iedereen.

Digitale strategie
als basis

Vanuit de  digitale strategie hebben we samen met YMX Euro Solar de focus bepaald voor de ontwikkeling, lancering en activatie van het merk. Een van de inzichten was dat er nog geen webshop voor zonnepanelen met deze prijsstelling bestond in Nederland.

Een kans die we natuurlijk niet hebben laten liggen. Zo ontwikkelden we niet alleen een sterk merk, maar ook een webshop. Zo kan iedereen met een paar klikken zijn eigen zonnepanelen bestellen.

E-Commerce voor B2B & B2C

YMX Euro Solar richt zich op zowel consumenten als bedrijven en zakelijke partners. Een diverse doelgroep met een eigen doel. Een bedrijf zit bijvoorbeeld niet op reviews van particulieren te wachten of andersom. Een particulier hoeft niets te weten over de voordelen van een partnership.

Elke doelgroep heeft zijn eigen doel in de webshop. Elke doelgroep is binnen een paar klikken waar hij moet zijn. Dat is het voordeel van een goede strategische basis in combinatie met maatwerk.

Krijg jij hier energie van?

Start direct met jouw e-commerce platform!

Neem contact op

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven