Groenhuysen --

Een corporate platform

Groenhuysen. Een bedrijf met een mooie missie: Ouder worden, maar jezelf blijven! Deze grote organisatie heeft een brede dienstverlening; van gemak tot thuiszorg en woonvoorzieningen. Dit verdient een breed platform waar zowel ouderen als familie, medewerkers en zorgverleners terecht kunnen.

17%

Groei organisch verkeer

18

Zorglocaties

16,5%

Meer zichtbaarheid

Een duidelijke taak

De zaken niet moeilijker maken, maar juist makkelijker. Met verouderde websites, geen vrijheid in CMS, een onheldere structuur voor alle informatie en geen tool voor het bereiken van ambities en doelstellingen, was dit een duidelijk taak. Het doel was dat het platform hoger zou scoren op gebruiksvriendelijkheid, beleving en informatievoorziening.

 

 

Klaar voor de toekomst!

Het doel was dat het platform hoger zou scoren op gebruiksvriendelijkheid, beleving en informatievoorziening, met een zorgverlener die uitstraalt dat hij klaar is voor de toekomst en bovendien een aantrekkelijke werkgever is.  Middels herstructurering, een grote contentmigratie en re-branding staat er nu een ijzersterk platform wat de doelstellingen overschrijd.

Design & build, run & optimize

Bij Every Day werken we conform design & build, run & optimize. Dat wil zeggen dat we versie 1.0 van het nieuwe platform voor Groenhuysen hebben ontwikkeld en hebben gelanceerd. Vanuit de data en back-log gaan we nu op structurele basis verder ontwikkelen. Zo maken we het platform steeds beter en de resultaten uit het platform steeds groter. Daarmee zullen we de online dienstverlening van Groenhuysen structureel verbeteren wat in lijn is met de groeiambities van deze maatschappelijk betrokken opdrachtgever.

 

Samen ontwikkelen?

Het team van Every Day denkt graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven