Kempenaars Digitaal vooruit
--- in een circulaire economie

Elke dag de toekomst wat mooier maken door de CO2-uitstoot te verminderen en een bijdrage te leveren aan een circulaire economie. Al sinds 1946 is Kempenaars Group een absolute voorloper. Al jaren sorteren en verwerken ze gebruikte materialen, om zoveel mogelijk hoogwaardige nieuwe grondstoffen te genereren. Actueler en relevanter dan ooit. Met onze expertise in het duurzame – en afvaldomein dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

1946

Al jarenlang specialist en innovator

CO2

Uitstoot verminderen

Top 3

Speler in de Benelux als ambitie

Geen afval, maar toekomst!

En om die boodschap over te brengen en steeds meer impact te maken was het voor Kempenaars Group tijd voor de volgende stap. Want ondanks dat ze al 80 jaar bezig zijn is er aan ambitie en innovatie geen gebrek. Het behalen van de R3 status en een top 3 speler worden in de Benelux. Dat zijn prachtige ambities, waarin wij als digitaal partner de tools mochten ontwikkelen om samen invulling te gaan geven aan deze doelen. Een re-branding, eigen content en nieuw platform is het resultaat.

Echt impact maken

Dat inspireert ons en hopelijk ook anderen om stappen te gaan maken naar een betere wereld. Kempenaars Group gaat hierin voorop en maximaliseert het verkrijgen van herbruikbare materialen. Alles om op een zo innovatief mogelijke manier tot nieuwe grondstoffen te komen. Aan ons team de taak deze boodschap en ambitie richting de diverse doelgroepen te vertalen naar een digitale strategie, custom website en campagnes om de groeiambities mee waar te maken. Echt impact maken is waar het om draait in dit partnership.

Ook impact maken?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven