Labour Power Company --

Multi-language platform

Een nieuwe website voor de Labour Power Company, de nummer één speler in de werving, selectie en opleiding van internationale medewerkers.

10000

Flexwerkers

400mil+

Omzet 2023

6000

Slaapplaatsen

Samen versterken we elkaar

De Labour Power Company is de nummer één speler in de werving, selectie en opleiding van internationale medewerkers. Dit doen zij door internationale specialisten om zich heen te verzamelen die hun DNA weerspiegelen. LPC gaat voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Zij trotseren de spannende arbeidsmarkt met vastberadenheid, positieve energie en krachtige ondersteuning en geven jouw business op deze manier een boost! LPC zocht een partner die hun kwaliteiten kon doorvertalen in een goede multi-language website.

 

 

Internationaal samenwerken

Het uitgebreide netwerk van LPC, met eigen kantoren en sterke partners door heel Europa, was het belangrijk dat het platform internationaal inzetbaar was. De expertises vanuit LPC verdienen namelijk een duidelijke en mooie doorvertaling die iedereen kan begrijpen. Zo regelen zij efficiënt transport en comfortabele huisvesting voor hun vele kandidaten uit het buitenland. Maar hebben zij ook de LPC Academy opgericht, belangrijk voor groei en ontwikkeling van de mensen. Ook wilt LPC andere bedrijven uitnodigen om deel van hen uit te maken, een manier om LPC nóg krachtiger te maken en jouw eigen business enorm te boosten. Een absolute onderscheidende manier van werken in deze uitdagende industrie. Dit verdient niks anders dan een onderscheidende website, daarom ontwikkelde wij voor hen een uniek design, inclusief fotografie en schreven ook de teksten voor deze mooie opdrachtgever.

Jouw business ook boosten?

Het team van Every Day denkt graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven