Scooperz --

Social & Influencer agency

Scooperz. Hét bureau dat net als wij digitaal snapt. Een team van influencers, content creators en digitale voorlopers. Dat verdient een topnotch custom platform.

637

Inschrijvingen contact formulier

15%

Conversie

21

Nieuwe influence-aanmeldingen

Scooperz influencers agency

Bij Scooperz weten ze hoe je likeable reclame maakt. Ze creëren unieke influencer-en social strategieën voor de meest invloedrijke merken ter wereld. Hier hoort een mooi platform bij. Een site die deze mooie opdrachtgevers een podium geeft, een site die de krachtige samenwerkingen met influencers een podium geeft. Een site die laat zien dat je je graag bij Scooperz wilt aansluiten!

Dé agency voor influencers!

Een duidelijke doelstelling; een platform bouwen waar je als influencer je carriëre kan boosten op een wereldwijd niveau. Tevens moet je als opdrachtgever makkelijk kunnen zoeken naar de influencer die bij jouw product of dienst past. We bouwden een influencer roster, oftewel, een overzichtspagina met de meest invloedrijke influencers van dit moment! Voor de opdrachtgever gemakkelijk zoeken, voor de influencers gemakkelijk aanmelden.

Jouw merk ook aanpakken?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven