Tunnelma Design --
Where design meets digital

Kwaliteit en sfeer toevoegen aan iedere ruimte met verlichting en akoestische oplossingen. Dat is wat Tunnelma doet. De warmte die je raakt, de rust die je voelt. Sfeer en design is wat je offline direct voelt als je binnenloopt in de unieke belevingsstudio van Tunnelma, maar ook online mag het eraf spatten. Daar kwam Every Day om de hoek kijken.

2

Exclusieve interieurmerken

10+

Inspirerende succesverhalen

2

Gedreven entrepreneurs

Geïnspireerd door Skandinavisch design

Getypeerd door een simplistische, maar kwalitatieve insteek. De kracht van natuur, rust en ambacht. Als exclusieve importeur van Secto Design en ontwikkelaar van het merk Nordic Silence brengt TunnelmaDesign rust en warmte in ieder project. Al jaren, met prachtige succesverhalen, in diverse sectoren. Twee gedreven entrepreneurs hebben ons gevraagd deze unieke sfeerbeleving door te vertalen naar hun digital branding, platform en campagnes. Daar wisten wij wel raad mee!

Van offline showroom en sfeer, naar een online beleving

De oplossingen van Tunnelma ademen rust, natuur en warmte. Deze sfeer voel je direct in de offline showroom, maar die wilde we ook online doorvertalen. Door middel van eigen video en fotografie, maar ook een custom platform vol beleving en dynamiek. Waar de succesverhalen en producten het podium krijgen wat ze verdienen. Om vanuit hier interieurstylisten, projectontwikkelaars en andere doelgroepen te inspireren en activeren.

Wil jij ook een digitale sfeermaker worden?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven