Viscon Group --

Multi-site omgeving

Efficiëntie en veiligheid gewaarborgd met een volledig nieuwe
webomgeving voor Viscon Group en 11 onderliggende websites.

77

Landen actief

12

Sites in 1 webomgeving

90%

Meer work efficiency

Slimme technologie zonder grenzen

De drive voor agro en food processen, gecombineerd met de onbegrensde mogelijkheden die technologie te bieden heeft. Met de software, machines en oplossingen van Viscon Group kan de wereld gezond vers voedsel, bloemen en planten produceren, distribueren en ervan genieten.

Viscon Group bestaat uit 350+ tech-enthousiastelingen die innovatieve oplossingen creëren. En dat vraagt om innovatief maatwerk in de vorm van een multi-site omgeving.

Efficiëntie, continuïteit en veiligheid staan voorop

De wens voor een multi-site omgeving is niet zomaar ontstaan. Het waarborgen van veiligheid en privacy van de 11 business divisies, en het verbeteren van efficiëntie en continuïteit op de werkvloer was voor Viscon Group reden genoeg om de samenwerking aan te gaan.

Gefaseerd hebben we gewerkt naar een totaaloplossing: een gebruiksvriendelijke, moderne multi-site omgeving. Door middel van een uitgebreide component structuur kan de website makkelijk uitgebreid worden, zodat Viscon Group altijd snel in kan spelen op de kansen in de markt.

Modulair, generiek en klaar voor de toekomst

Waarbij veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Dat hebben we mogelijk gemaakt door een op-maat-gemaakte multi-site setup binnen WordPress te ontwikkelen.

Als internationale speler opererend in 77 landen, is er tevens een uitbreiding voor meertaligheid ingebouwd. Zo is Viscon Group klaar voor de toekomst.

Een totaaloplossing nodig voor jouw merk?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven