1 min read

DEB genomineerd voor Dutch Interactive Awards (DIA) 2022!

Het project DEB heeft een nominatie voor de prestigieuze Dutch Interactive Awards te pakken in de categorie Digital For Good. De DIA zijn de prijzen voor de allerbeste interactieve projecten van Nederlands bodem. Uit een kleine tweehonderd inzendingen zijn er per categorie zorgvuldig 5 genomineerden geselecteerd door een onafhankelijke vakjury.

Meer weten over de DIA genomineerden? Lees het hier.

Waarom DEB deze mooie award verdiend?

Weten hoe wij in 5 minuten de vakjury hebben overtuigd?
Download presentatie

Digital for good

In de categorie digital for good gaat het om projecten rond maatschappelijke thema’s die tot doel hebben de wereld te verduurzamen en/of het welzijn van mensen/dieren te verbeteren. Op 22 april hebben we mogen pitchen en op donderdag 2 juni zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

 

De nominatie is al een hele eer, landelijke erkenning voor ons werk en compliment voor dit mooie project, maar uiteraard gaan we voor de winst!

Nog niet bekend met deze mooie case?

DEB staat voor duurzaam energie besparen. Het platform helpt MKB-ondernemers op een praktische manier met het verduurzamen van hun onderneming. Middels DEB maken we energiebesparing en voldoen aan veranderende wet – en regelgeving eenvoudig, haalbaar en betaalbaar.

 

DEB.nl is een initiatief van MKB-Nederland en wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Lees hier veel meer over dit mooie project. Dat is wat we doen. En dankzij het vertrouwen van onze klanten kunnen wij elke dag weer het verschil maken. Ondanks dat we onderdeel zijn van de beste digital agencies van Nederland, zijn wij nooit uitgegroeid en uitgeleerd. Samen slim groeien.

 

 

Jouw merk laten groeien?

Samen sparren met onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.
Vrijblijvend sparren

Most read

| Thijs Seelen

Mogelijkheden & valkuilen van OpenAI en ChatGPT voor Online marketing

| Manouk Dudok

Every Day is het beste stagebedrijf! 🚀

DIA Dutch interactive awards
| Sander Dircken

DEB genomineerd voor Dutch Interactive Awards (DIA)!

| Wouter Koen

Onderdeel van Dutch Digital Agencies

| Nicolette van 't Westeinde

Summer Vibes met Every Day ☀️

Word slimmer en mis nooit een update

Maak vandaag het verschil met de kennis van morgen door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over trends, projecten en andere ontwikkelingen.

Ruim 200+ ambitieuze ondernemers en marketeers zijn al aangemeld!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1 mailing per maand