3 min read

🚀 Every Day is het beste stagebedrijf van Nederland!

Het beste stagebedrijf van het jaar, een titel die ieder bedrijf in Nederland wel achter zijn naam wil zetten. Een initiatief om de beste stagiair(e) en het beste stagebedrijf van Nederland in het zonnetje te zetten.

Uit meer dan 400 landelijke aanmeldingen heeft creatief digitaal bureau Every Day uit Roosendaal deze mooie titel te pakken.

Stagelopen bij het beste stagebedrijf van het jaar?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende personen.
Bekijk vacatures

”Alle stagiairs pitchen aan het einde van ons inwerktraject voor de gehele organisatie”

Elk jaar heeft Every Day aandacht voor innovatie, duurzaamheid en groei. De krachten van stagiairs binnen Every Day mogen hierbij niet ontbreken, er wordt daarom veel tijd besteed aan o.a. het inwerktraject van jonge talenten. Binnen vier weken komen verschillende aspecten aan bod.

 

Eén hiervan is de kennismaking. Niet zomaar alleen een kennismaking met je stagebegeleider. Je gaat met alle medewerkers van de organisatie minimaal 20 minuten in gesprek. Voor het einde van het inwerktraject geeft iedere stagiair een pitch. “Deze pitch is een mooi moment waar de stagiair(e) nog iets kan vertellen. Een passie voor sport, bepaalde hobby of iets anders uit hun privéleven wat zij graag willen delen.

 

En uiteraard is het altijd goed om te vertellen met welke doelen zij het pand van Every Day binnenlopen.

”Daarbij is goede begeleiding en echte verantwoordelijkheden de sleutel”

Studenten brengen een frisse blik en kunnen vanuit nieuwe perspectieven meedenken in onze digitale oplossingen. Omdat er bij Every Day de vrijheid, maar ook echte verantwoordelijkheid is, zien wij onze jonge talenten ook echt ontpoppen tot jonge professionals die zo in kunnen stromen.

 

Dat is niet alleen mooi om te zien, maar vooral ook heel leuk om te doen. En in de huidige arbeidsmarkt ook nog eens heel waardevol voor de regio, want de stage bij Every Day is meestal de laatste stap voor ze de sprong naar de arbeidsmarkt maken.

 

Every Day is een opstap voor stagiairs naar grotere organisaties. Stagiairs leren de eerste kneepjes van het vak bij ons en gaan met de ‘Every Day stempel’ door naar hun volgende stage of startersfunctie.

Een mooie award geïnitieerd door onze stagiaires

Uit meer dan 400 landelijke aanmeldingen heeft Every Day Creative Digital Agency uit Roosendaal deze mooie titel te pakken. Jonge talenten krijgen bij Every Day de ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om talent te ontwikkelen en ware potentie te benutten.

 

Met 32,6% van de stemmen stijgt Every Day ver boven de rest uit. Een titel waar het ambitieuze en snelgroeiende bureau trots op is en waarmee Roosendaal weer laat zien een stad vol in ontwikkeling te zijn. Zowel voor jonge ondernemers, als jonge talenten.

 

Most read

| Thijs Seelen

Mogelijkheden & valkuilen van OpenAI en ChatGPT voor Online marketing

| Manouk Dudok

Every Day is het beste stagebedrijf! 🚀

DIA Dutch interactive awards
| Sander Dircken

DEB genomineerd voor Dutch Interactive Awards (DIA)!

| Wouter Koen

Onderdeel van Dutch Digital Agencies

| Nicolette van 't Westeinde

Summer Vibes met Every Day ☀️

Word slimmer en mis nooit een update

Maak vandaag het verschil met de kennis van morgen door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over trends, projecten en andere ontwikkelingen.

Ruim 200+ ambitieuze ondernemers en marketeers zijn al aangemeld!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1 mailing per maand