2 min read

Every Day wint Rabobank StartToGrow Award

Ieder jaar krijgen ondernemers in de regio West-Brabant de kans om in de prijzen te vallen tijdens de StartToGrow Awards. De genomineerden zijn de uitblinkers op het gebied van service, innovatie, wendbaarheid of groei.

Jouw merk laten groeien?

Samen sparren met onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.
Vrijblijvend sparren

We play to win

De jury – bestaande uit Erwin van Schilt (Rabobank), Dennis Quist (bestuurslid StartToGrow) en de winnaars van de StartToGrow Awards 2019: Robert Breedveld (Looma BV) en Twan Tak (Goood Petfood) – moest dit jaar op basis van een online pitch (want ja, corona) de winnaars in de verschillende categorieën uitkiezen. En met trots mogen wij meedelen dat wij de winnaar zijn geworden van de Grow Award!

Grow Award

De Grow Award wordt uitgereikt aan de beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit is gegroeid, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid, en met een duidelijke visie op toekomstige groei. Uiteraard waar wij voor staan, maar een grote eer om erkend ook te worden door een professionele jury.

 

“Every Day voldoet aan groei in kwaliteit en kwantiteit. Ze ontzorgen hun klanten volledig op een geheel eigen wijze met een duidelijke strategie. En waarbij de sector ook nog eens een enorme groeipotentie heeft. Naast het inspelen op de behoefte van de klant ontwikkelen ze ook eigen digitale producten, maar zelfs ook een eigen kledinglijn. Every Day is wat ons betreft echt een visitekaartje voor de regio West-Brabant en met recht de winnaar van de Grow Award.”

Merken helpen groeien in een digitale wereld

Dat is wat we doen. En dankzij het vertrouwen van onze klanten kunnen wij elke dag weer het verschil maken. Wanneer je in crisistijd maar liefst 4 nieuwe medewerkers kunt aannemen, weet je dat je op de goede weg bent. Deze award is een prachtige bekroning op het bedrijf en ons werk, en staat symbool voor waar we naartoe gaan. Want we zijn nog lang niet uitgegroeid!

 

Hulp nodig om jouw merk te helpen groeien? Neem dan contact met ons op.

Most read

| Thijs Seelen

Mogelijkheden & valkuilen van OpenAI en ChatGPT voor Online marketing

| Manouk Dudok

Every Day is het beste stagebedrijf! 🚀

DIA Dutch interactive awards
| Sander Dircken

DEB genomineerd voor Dutch Interactive Awards (DIA)!

| Wouter Koen

Onderdeel van Dutch Digital Agencies

| Nicolette van 't Westeinde

Summer Vibes met Every Day ☀️

Word slimmer en mis nooit een update

Maak vandaag het verschil met de kennis van morgen door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over trends, projecten en andere ontwikkelingen.

Ruim 200+ ambitieuze ondernemers en marketeers zijn al aangemeld!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1 mailing per maand