2 min read

De zomer vieren met het Summer Vibes event ☀️

Dit was genieten hoor. Ons allereerste, zonovergoten Summer Vibes event. Niet op een festivalterrein of met een bootje varen in Zeeland deze keer, maar gewoon bij ons voor de deur. Thuiswedstrijdje dus. En wat voor een.

summer vibes every day

Wil jij ook deel worden van de Every Day family?

Stap eens binnen. Iedereen is welkom! Het kan zomaar je leven veranderen.
Kom gezellig langs

”Heel tof om te zien hoe ons team van medewerkers en juniors samen groeit, elke dag weer stappen maakt”

In de ochtend begonnen met de kwartaalafsluiting en een groot dankwoord naar het team van Every Day. Een mooi moment om eens even met z’n allen stil te staan. Heel tof om te zien hoe ons team van medewerkers en juniors samen groeit, elke dag weer stappen maakt. Elke dag vol energie en plezier alles op alles voor de beste resultaten binnen onze projecten.

 

Stil staan hebben we overigens niet heel lang gedaan (kunnen we ook niet zo goed hebben we ontdekt), want daarna konden we direct aan de bak onder begeleiding van spelleider Thijs met allerlei leuke games. Competitie op het allerhoogste niveau, vol strategische afwegingen en doordachte spelstrategieën. Een spelletjesmiddag op het scherpst van de snede, met maar een terechte winnaar: Nicolette. Wat een strijder, zoals we van haar gewend zijn heeft ze echt alles gegeven om te winnen. Het is je gegund!

summer vibes ever day

”Every Day zijn we niet alleen, maar samen. Met vrienden, familie, opdrachtgevers en team”

Regelmatig een ijskoud biertje voor de verkoeling. Of natuurlijk een wijntje van niemand minder dan onze hofleverancier van de beste wijnen Les Bulles Enchantees. Uiteraard nooit op een lege maag, want wat zijn we weer verwend met de lekkerste snacks en hapjes van onze huis-sterren-chef Zowie Tak en z’n team van Het Horecaconcept. Niks te klagen dus, klasse team!

 

Niet alleen met het team, want vanaf een uurtje of vier sloten verschillende opdrachtgevers gezellig aan voor de vrijmibo. En Every Day zou Every Day niet zijn als dit natuurlijk niet met alle vrienden en familie gevierd zou worden.

 

summer vibes every day

Zien we jou ook bij de volgende editie?

De borrel liep over in een groot feest tot in de late uurtjes. Verschillende DJ’s, een onuitputtelijke rookmachine en flink wat dansjes maakte het plaatje compleet. Heel tof om dit zo met iedereen te mogen en kunnen delen. Every Day zijn we niet alleen, maar samen. Met vrienden, familie, opdrachtgevers en team. Dank voor iedereen die er was. Wij genieten nog even na. En voor iedereen die het heeft gemist: dit wordt zeker vervolgd, op naar de volgende editie!

 

Most read

| Thijs Seelen

Mogelijkheden & valkuilen van OpenAI en ChatGPT voor Online marketing

| Manouk Dudok

Every Day is het beste stagebedrijf! 🚀

DIA Dutch interactive awards
| Sander Dircken

DEB genomineerd voor Dutch Interactive Awards (DIA)!

| Wouter Koen

Onderdeel van Dutch Digital Agencies

| Nicolette van 't Westeinde

Summer Vibes met Every Day ☀️

Word slimmer en mis nooit een update

Maak vandaag het verschil met de kennis van morgen door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over trends, projecten en andere ontwikkelingen.

Ruim 200+ ambitieuze ondernemers en marketeers zijn al aangemeld!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1 mailing per maand