CS Wonen --

Vastgoedverhuur en -beheer

Een woning huren, verhuren of laten beheren? CSWonen helpt bij het huren of verhuren van woningen, beheer van onroerend goed of personeelshuisvesting.
Op een transparante werkwijze met korte lijnen.

5.210

Websitebezoekers per maand

45%

Stijging van behaalde doelen binnen 1 jaar

14%

Groei vanuit online campagnes

Een klein team met 10 jaar ervaring

Dan ben je natuurlijk goed op elkaar ingespeeld. CS Wonen is in West-Brabant de aangewezen specialist om te helpen bij elke vraag over het huren, verhuren of beheren van een woning. Een aanspreekpunt dat je de professionele ondersteuning kan geven die je nodig hebt in de vastgoedwereld.

Gebruiksvriendelijk huur- en verhuurplatform

Er gaat veel tijd zitten in de administratie rondom het huren en verhuren van woningen. Daarnaast wordt het merendeel van de woningen online gezocht en verhuurd. Twee hele goede redenen om eens na te denken over een  maatwerk platform dat de zaken niet alleen makkelijker maakt, maar vanuit waar we ook gericht campagnes kunnen uitrollen om de online doelstellingen voor CS Wonen te bereiken.

Online marketing vanuit een sterk fundament

Het fundament moet kloppen. Daarom hebben we voor CS Wonen eerst het merk, de beeldtaal en de website aangepakt. Toen dit stond zijn onze online specialisten aan de slag gegaan met verschillende online campagnes.

CS Wonen wil verschillende doelgroepen bereiken en daarom zetten we een gebalanceerde mix van online kanalen in om de doelen te bereiken. Zo bouwen we met deze leuke samenwerking elke dag aan een beter resultaat.

 

Jouw merk een boost geven?

Onze experts tonen graag de mogelijkheden.

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven