Alle culturele disciplines
op een online platform

Het is de missie van CultuurCompaan om zoveel mogelijk Roosendalers deel te laten nemen aan culturele activiteiten. Ze geloven dat cultuur je leven verrijkt en wilde deze missie kracht bij zetten door een nieuw online platform te ontwikkelen waarop alle culturele disciplines samenkomen.

2

Maanden doorlooptijd

2007

Actief sinds

3

Domeinen actief

Cultuur verrijkt je leven!

Dat is waar CultuurCompaan voor staat. Samen met aanbieders uit alle culturele disciplines werken ze samen om vraag en aanbod op het gebied van cultuur samen te brengen.

Ze zijn actief in het onderwijs, de vrije tijd en het sociaal-maatschappelijke veld. Als intermediair brengen ze vraag en aanbod samen, maar ook initiëren ze nieuwe projecten en jagen ze programma’s aan. Hierbij speelt de website een cruciale rol.

Kleurrijke website die van je scherm afspat

Want cultuur is beleving. Die beleving mag in de nieuwe website van CultuurCompaan dan natuurlijk niet ontbreken. De kleurrijke beeldbank in combinatie met de visuele identiteit heeft ervoor gezorgd dat de beleving niet te missen is in dit platform.

Een andere uitdaging is het samenbrengen van een grote hoeveelheid informatie, die op een gemakkelijke manier terug te vinden moet zijn. Een mooie combinatie tussen beleving en gebruiksvriendelijkheid is het eindresultaat.

De culturele sector van Roosendaal bloeit

Het vroegere samenwerkingsverband van theater De Kring, CultuurlinC en Erfgoedcentrum Tongerlohuys (nu CultuurCompaan) heeft een hoop cultuur te bieden! De culturele sector in Roosendaal bloeit en dat is dan ook te zien aan het veelzijdige aanbod van culturele programma’s, projecten en activiteiten.

Aan ons de uitdaging dit veelzijdige aanbod op een heldere manier te presenteren in het nieuwe platform en het mogelijk maken om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen. Alles om de interactie tussen vraag en aanbod en samenwerkingen in Roosendaal te stimuleren.

Jouw website verrijken?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven