Dokter& --

Zorgt voor de beste zorg

Dokter& werkt met en voor huisartsen en heeft als doel het werk van de huisarts zo makkelijk mogelijk te maken. Het is een multi-disciplinair aanspreekpunt wat staat voor de allerbeste zorg voor de patiënt.

7

merken naar 1 merk

2

portals ingebouwd in de website

1

Digitale transformatie

De zorgsector is altijd in beweging

Door vergrijzing, maar ook door technologische – en economische innovaties. Het is een groeiende sector waarbij preventie en de grote eigen verantwoordelijkheid van de huisartsen, zorgverleners en de patiënt steeds belangrijker wordt.

Deze doelgroepen hebben hiervoor ook steeds meer gemakkelijkere toegang tot de juiste zorg nodig. Een mooie ontwikkeling. Het is dan erg prettig om een professioneel en multidisciplinair aanspreekpunt te hebben waar men terecht kan. Dat is Dokter&.

Re-branding

Bij aanvang van dit project bestond het merk uit een samenwerking van allerlei zelfstandig opererende merken met eigen disciplines en specialismes. Een van de grote uitdagingen was dan ook om al deze merken op een lijn te krijgen en mee te nemen in de transformatie naar een herkenbaar, multi-inzetbaar merk.

Een sterk concept vanuit waar we de markt gaan betreden. Verschillende disciplines, verschillende doelgroepen en verschillende visies, maar één merk. Every Day mocht van strategie tot concept en doorvertaling tot activatie uitvoeren.

Online platform

Toen de merkstrategie en re-branding waren gerealiseerd zijn we direct begonnen met de ontwikkeling van een nieuw online platform. Vanuit verschillende strategische sessies hebben we een maatwerk digitale strategie bepaald op basis van de zorgreis van de doelgroepen. Die zorgreis is de basis geweest voor elke keuze in het proces hierna.

Van wireframe en flowchart tot het webdesign en de webomgeving. Dat heeft gezorgd voor een uniek informatieplatform wat voldoet aan alle wensen en functionaliteiten van nu en de toekomst. Voor zowel de gebruikers als de beheerder.

Digitale
transformatie

De samenwerking met deze opdrachtgever gaat verder dan een re-branding en online platform. Wij zijn als digitale partner nauw betrokken bij de digitale transformatie van de gehele organisatie. Daarbij richten we ons zowel op interne bedrijfsprocessen als op externe vraagstukken voor de verschillende doelgroepen.

De zorg veranderd in een snel tempo, wij zorgen ervoor dat het digitale landschap mee ontwikkeld. Denk hierbij aan slimme online portals, digitale herhaalrecepten of centralisatie van informatie per gebruikersrol.

Jouw merk ook transformeren?

Wij weten hoe!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk
Cases