Les Bulles Enchantées –
Excellent Wines

Van wijn als pure hobby en passie tot leverancier van kwaliteitswijnen bij de Librije.

14%

Gaat over tot bestelling

72%

Terugkerende klanten

254

Bezoekers per maand

Geïnspireerd door ambacht, passie en vakmanschap

Goede wijn is ambacht. De lange familie tradities, authentieke wijnen met respect voor de natuur en het anticiperen op haar grillen. Les Bulles Echantées raakte geïnspireerd door de passie van wijnboeren voor hun vak. Combineer dat met de smaakvolle magie van de Rodez Champagne en de connectie met de Franse wijnboer Eric Rodez en je hebt een prachtig vertrekpunt voor een bijzondere wijnhandel in Nederland.

Kwaliteit verdiend een goed podium

Les Bulles Enchantées gelooft in de kwaliteit van wijn. De inhoudt telt. De aantallen minder. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit met respect voor de natuur. Vanuit een gedeelde visie met Eric Rodez (ingénieur oenologue). Na een lange periode van offline handel door het groeiende netwerk werd het tijd voor de volgende stap. Een webshop waar Les Bulles Enchantées haar unieke kwaliteitswijnen kon presenteren aan het grotere publiek. Maar vooral ook om het een stuk gemakkelijker te maken (voor zowel hen zelf als de klant).

De charme van wijn vertalen naar online

Dat was voor ons de uitdaging. Een webshop waarbij zowel de beleving als de gebruiksvriendelijkheid een grote rol speelt. Vanuit een mobile first gedachte is het e-commerce platform voor Les Bulles Enchantées stap voor stap ontwikkeld. Na lancering zijn we natuurlijk nog lang niet klaar. We blijven analyseren en optimaliseren, maar gaan ook aan de slag met smaakvolle online campagnes!

 

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven