E-Commerce

Een schaalbare webshop voor online verkoop van jouw product of dienst.

Online verkoop realiseren doe je met een goede webshop. Daarbij staan gebruiksvriendelijkheid voor organisatie en eindgebruiker voorop. Echter, wij gaan graag een stapje verder; wij kijken hoe we de webshop volledig kunnen integreren in de bedrijfsvoering. Van het aantrekken van klanten tot het verzenden van het pakket en de afhandeling. Een webshop is namelijk meer dan een tool, het is een manier van zakendoen.

Twijfel jij over een webshop?

Spar direct met een professional en weet binnen 5 minuten wat jouw kans van slagen is en waar je rekening mee moet houden.

Dat wil ik!

Eerst een goede webshop, daarna een goede marketing

Een webshop verkoopt zichzelf niet en de concurrentie is groot. Dat betekent dat we ons eerst focussen op de ontwikkeling van een goede webshop.

Daarbij kijken we naar techniek, design, gebruiksvriendelijkheid en afhandeling van bestellingen. Als dat staat gaan we vanuit een digitale strategie aan de slag met de online marketing van jouw webshop. Op basis van die resultaten analyseren onze specialisten erop los en werken we continu aan een hogere conversie en een betere webshop.

Onze e-commerce mogelijkheden:

Webshops

We ontwikkelden verschillende webshops voor de online verkoop van producten en diensten. Zowel B2B [Business to Business] als B2C [Business to Consumer] liggen er veel kansen. Wij bekijken graag samen welke kansen er liggen voor een webshop voor jouw business.

 

Meer informatie →

Webdesign Every Day creative digital agency

WooCommerce

Dit is het WordPress webshop systeem voor professionele verkoop, maar vooral een eenvoudig beheer. Met alle mogelijkheden die je van een goede webshop mag verwachten. Gemakkelijk en snel. Daar houden we van.

 

Meer informatie →

Het creatieve concept bij Every Day creative digital agency

Betalen & Verzenden

Dit zijn natuurlijk twee belangrijke thema’s in de ontwikkeling van een webshop. Zowel het betalen als verzenden moet soepel verlopen. Daarom werken wij met Mollie & Sendcloud, zodat je alle opties tot je beschikking hebt, maar vooral een fijne afwerking. En dus minder vragen bij de klantenservice.

 

Meer informatie →

B2B & B2C

Wij realiseren ons goed dat veel webshops vooral B2C georiënteerd zijn. Echter, ook als B2B organisatie is een webshop de overweging waard. Waarom maak je het jouw klanten immers niet een stuk gemakkelijker om bij je te bestellen? En ook voor jezelf qua organisatie en administratie?

 

Meer informatie →

Zonder marketing geen verkoop

Geen enkele webshop verkoopt uit zichzelf. Dat betekent dat online marketing onmisbaar is voor online verkoop. Door inzet van Google Shopping, SEA, SEO en social media trekken we de juiste bezoekers naar jouw webshop.

 

Meer informatie →

Het totaalplaatje

Met onze webshops zorgen we er niet alleen voor dat de (eind)gebruiker het gehele proces van zoeken tot aan bestelling kan doen. Maar denken we ook mee in de after-sales. Denk hierbij aan een goede klantenservice, reviews op de webshop en retourzendingen. Zo blijft het niet bij een eenmalige aankoop, maar komt de bezoeker graag nog eens terug.

 

Meer informatie →

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

In de intake vertellen we je alle ins en outs van onze aanpak, kansen voor jouw merk en succesverhalen van eerdere projecten. Iedereen is welkom. Stap eens binnen. Het kan zo maar je leven veranderen.

Scroll naar boven