Memphis Depay --

Creative ads for MDC 2.0

Voor de nieuwste collecties van Memphis Depay Clothing hebben we een super succesvolle lanceringscampagne opgezet.

18%

CTR via Google Ads

595K

Bereik via Facebook & Instagram ads

1

Multichannel campagne

Lancering Collection 2.0 & Be Orange

Het kledingmerk van dé voetballer van dit jaar, Memphis Depay, lanceerde de afgelopen maanden maar liefst 2 nieuwe collecties; Collection 2.0 en Be Orange. Collecties die echt opvallen in de massa. En voor die collecties mochten wij twee slimme lanceringscampagnes ontwikkelen!

Een beeldtaal die eruit springt

Met de uitgebreide beeldbank van MDC konden we direct aan de slag. Van foto’s tot video’s: écht toffe beelden waar we blij van werden. Met de geselecteerde beelden hebben we met het gebruikelijke programma After Effects een aantal video advertenties ontwikkeld, met daarin verschillende animaties verwerkt.

Waarom de focus op video? Omdat uit data blijkt dat video op social media 20 tot 30% beter converteert dan afbeeldingen.

Omnichannel campagnes

De grootste uitdaging was om goeie resultaten te behalen voor een merk wat al goed op de kaart staat. Na een uitgebreide analyse van de huidige data hebben we de basis gelegd met een duidelijke campagnestrategie.

Tijdens de campagne lag de nadruk op social media-advertenties, met aanvullende ondersteuning via SEA. En met succes! Binnen een tijdsbestek van twee maanden zagen we aanzienlijke groei in opbrengsten. Daarnaast behaalden we met deze campagnes een uitstekende ROAS.

Waar liggen jouw kansen?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven