The Upper Club – Merkstrategie
Development en Campagnes

Digitaal fundament en positionering

360°

doorvertaling van het merk

15

aanmeldingen binnen 3 maanden

+30%

stijging websitebezoekers

The Upper Club x Every Day. Samen doelen behalen!

Wij willen The Upper Club graag helpen met het behalen van hun doelstellingen. “Van mooie fitnessclub waar iedereen welkom is naar een high-end allround club met autoriteit en exclusiviteit voor mensen die resultaat willen bereiken in sport en in leven.

Een club die in heel Nederland bekend is, waar iedereen bij wil horen die inspeelt op veel meer dan alleen fitness.”

Never train alone

Om een sterk merk te bouwen, moeten we eerst zorgen voor een goede basis: het fundament. Het verder uitwerken van het merk, het concept en het product. In de uitgebreide strategische sessies is er voldoende input opgehaald om op door te bouwen.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in bepaalde values, denk aan persoonlijk, verbinding, behulpzaam & energiek. Vanuit deze waarden is er een merkverhaal ontwikkeld met de slogan: Never train alone. Deze slogan hebben we conceptueel doorvertaald.

Structurele vindbaarheid en gerichte campagnes

Het digitale fundament is gerealiseerd. Op basis van een maatwerk digitale strategie en heldere (content)planning zijn we aan de slag gegaan met het behalen van online doelstellingen die ervoor gaan zorgen dat we alle potentie van het merk The Upper Club gaan benutten. We ontwikkelden diverse online marketing campagnes. De campagnes werden ingezet binnen de belangrijkste online marketingkanalen waar de doelgroep van The Upper Club zich bevindt.

In dit geval Social Media (Facebook & Instagram). Zo hebben we diverse acties uitgerold om de structurele vindbaarheid te vergroten en gerichte acties te promoten. Met succes! Er is een flinke toename in kwalitatief websiteverkeer en er zijn meer lidmaatschappen aangevraagd! Zo wordt ook de The Upper Club zelf sterker en fitter!

Ook samen sterker worden?

Samen jouw online doestellingen behalen?

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk
Cases

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven