zkr. -- Zeker van

jouw zaak

Veilig en snel identificeren & verifiëren. zkr. biedt jou grip op jouw klanten met hoogstaande identificatie- en verificatiesoftware.

35+

Dedicated collega's in het team van zkr

25mln+

Checks uitgevoerd waarvan ca. 8% hits

8k

Gebruikers binnen Europa die gebruik maken van zkr.

Zeker van jouw zaak zijn met zkr.

Zakendoen kan op veel manieren, maar zaken doe je altijd met mensen. In een snel veranderende wereld waarin digitalisering de hoofdrol speelt, weet je nooit zeker wie er tegenover je staat. Hoe kan je erop rekenen dat je de juiste persoon tegenover hebt, en onnodige risico’s voorkomt?

zkr. helpt je hierbij, en biedt zekerheid in zakendoen. zkr. zorgt ervoor dat jij jouw klanten kent, en biedt grip op jouw klanten met diensten binnen compliance, online identificatie en creditmanagement.

Voor zkr. wat voorheen de naam DebiteurenZeker droeg, mochten wij aan de slag met rebranding en het ontwikkelen van een nieuw platform waar alle oplossingen van zkr. beschikbaar zijn op één centrale plek.

Brand Base en rebranding

Met de input uit de strategische sessie hebben wij de Brand Base opgesteld voor zkr. In dit model wordt in 10 onderdelen – waaronder historie, services, doelgroep, voordelen, waarden, en onderscheidende kracht – de kern van het merk vastgesteld. zkr. is dé voorloper in zekerheid en biedt alle services onder 1 dak, en is betrokken van begin tot het eind.

Deze merkessentie hebben wij gebruikt als start van de rebranding. Voor zkr. is er gekozen voor een modern, functioneel logo waar met de typografie en het kleurenpalet een perfecte combinatie is onstaan. Het zwart, wat kracht, moderniteit en intelligentie uitstraalt tegenover het groen, wat staat voor stabiliteit en vernieuwing en rust biedt.

Daarnaast hebben wij iconen ontworpen die overal terugkomen op het nieuwe platform en zo de merkidentiteit versterken. Onderdelen van de branding worden altijd gepresenteerd in het Brand Book, wat de merkrichtlijn biedt voor zkr.

Van webdesign naar zekere website

Dit mooie, nieuwe merk verdiend natuurlijk een goed podium. Na de re-branding zijn we dan ook direct aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuw custom webdesign voor www.zkr.nl.

Na de sessie voor het functioneel ontwerp is een maatwerk webdesign ontwikkeld waarbij de oplossingen die zkr. biedt op een minimalistische, maar vooral toegankelijke manier worden getoond.

Zo is het eenvoudig om per oplossing – neem nou Online identificeren – te zoeken naar IBAN-Naam check of ID-scan. Verder wordt het krachtige platform uitgebreid gepresenteerd, en is er ruimte voor blogartikelen over relevante onderwerpen.

Nog niet zeker van je zaak?

Wij brengen daar graag verandering in!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven