Linksome® ---
SaaS startup platform

De online wereld is belangrijker dan ooit. Dat vraagt om een webapplicatie waarmee jij het beste uit jouw online content kunt halen.

6.5K

Nieuwe website bezoekers per maand

11%

Conversiepercentage

3.9

Pagina's per sessie

De tool die je doelgroep verbindt met al jouw content

Van één online feed, naar jouw volledige online wereld. Van één kanaal, naar multi-channel. Een webapplicatie waarmee het mogelijk is om al je online content te delen.

Met Linksome deel je alle belangrijke content met één handige link, verzameld in één gepersonaliseerd profiel. Zo maak je het jouw doelgroep makkelijker om naar je websites of kanalen te gaan.

Multi language & responsive

De digitale wereld staat nooit stil. En daar hoort een platform bij wat met je mee beweegt, waar je ook bent.

Een tool die wereldwijd gebruikt wordt. Wat je met Linksome kunt, hoe het werkt en hoe je direct aan de slag gaat, wordt op het online platform toegelicht in verschillende talen.

Door het responsive en functionele design is de gebruikerservaring optimaal op alle devices: desktop, mobile en tablet.

Persoonlijk in een digitale wereld

Met de verschillende ontwerpfuncties in Linksome wordt het mogelijk gemaakt een #linkinbio te maken die volledig aansluit op de wensen en stijl van de doelgroep. Foto- en videomateriaal, kleurprofielen, social media kanalen, lettertypen; eindeloze opties om een eigen webpagina te maken met een persoonlijke uitstraling.

Schaalbaar &
future proof

Een maatwerk platform ontwikkeld met Vue.js als front-end. Ontwikkeld met een aparte maatwerk API om in de toekomst gemakkelijk uit te kunnen breiden met een mobiele app.

Voor het opslaan van afbeeldingen maken we gebruik van een API koppeling met Filestack (CDN) om afbeeldingen elders op te slaan en te hosten. Dit om alles schaalbaar en snel te houden.

Niet alleen uniek, maar vooral heel slim

En dat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel slim. Door een koppeling te maken met externe online marketingtools, wordt alle data – zoals weergaven, kliks en conversies –  gemeten en verzameld in een in-app overzicht. Een slimme conversie booster voor alle social media kanalen.

Het beste halen uit jouw merk?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven